Mijn favorietjes die vaak in mijn blogs voorkomen ;)

Met dit blog, wil ik twee dames even in het zonnetje zetten. Laten wij zeggen als ambassadrices voor al het personeel op de oncologische afdeling en aanverwante afdelingen in Ter Gooi Hilversum. De laatste vijf maanden van mijn behandeling heb ik natuurlijk mijn tijd op de chemo afdeling doorgebracht. Werkelijk alle verpleegkundigen die daar rondlopen, zijn stuk voor stuk hele warme en lieve zorgzame dames. Ik heb al eens eerder geschreven, dat ik veel respect heb voor deze dames. Dag in dag uit verzorgen zij patiënten met kanker. En natuurlijk zien zij niet iedereen beter worden, ondanks dat blijven zij super positief, vrolijk en warm zorgzaam.

Deze twee dames hebben mijn hart gestolen met hun lach en humor, waar altijd ruimte voor was. Mijn twee favorietjes dus ;) Dus meiden, bij deze zijn jullie een keer in het zonnetje gezet. En oh zo verdiend ;)

Helaas ontbrak bij mijn laatste chemo één van deze twee meiden, dus moest zij haar gebakje ook missen. Natuurlijk heb ik dat goedgemaakt zoals je op de foto kunt zien. Toen ik vier weken na mijn chemo weer eens bij medepatiënten op bezoek ging, hebben de lieverds mij terug verrast met een gebakje en hebben wij nog erg veel lol gehad samen.

Dus nogmaals, dames bedankt ;)

2 reacties