Kuur nummer twee gaat helaas niet door.

Voor alles wat ik in mijn lijf heb voel ik me nog redelijk goed. Echt pijn heb ik niet. Wel gebeurt er van alles met mijn lichaam. Gistermorgen was bloed en urine onderzoek in Nijmegen. Later werd ik gebeld door oncologie, kuur 2 immuno gaat niet door, uw leverwaarden zijn te hoog.  De  afwijkende leverwaarde is waarschijnlijk een bijwerking van de nivolumab. Jammer natuurlijk want ik heb het idee dat de immunotherapie goed werkt. Ik voel sommige plekjes nu al niet meer. Dus is het wachten  en is meten, weten.  Er staat ook nog een CT-scan gepland. Als de leverwaarden weer normaal zijn gaat de immunotherapie gewoon door en dat kan ook bij mij  thuis gedaan worden.

Ik weet niet wat zo langzamerhand een groter probleem is, de corrona of de droogte? Corrona is op retour maar in Nijmegen stond een grote controletent en daar een formulier ingevuld en dan kreeg je een kaartje met een nummertje waar niemand naar heeft gekeken. 

De taxi van AVAN ( aanvullend vervoer Arnhem /Nijmegen) was op tijd en een paar woorden gewisseld met de chauffeur. 

De bijwerkingen vallen dus best wel mee. Gistermorgen daalde mijn lichaamstemperatuur vrij snel en ik lag met een kruik in bed te klappertanden. De diaree is waterdun en chronisch, dat blijft nog wel even. Maar de meeste bijwerkingen zijn van korte duur. Spier en gewrichtspijn- en dergelijke.

Alleen jammer van de immunotherapie, Dat is echt wel een domper. 

Wordt vervolgd.

2 reacties

Beste GJVR. Je zit er dus weer midden in.Ik las je blog van begin tot nu en ik zag wat voor slechts en goeds er de afgelopen 6 jaar is gebeurd. Nu dus weer bezoek van de ziekte. Nou. Die 6 jaar iig binnen. 

Hoe doe je het, als alleenstaande? Hulp van familie of zo? Sterkte! Blijf schrijven!

Laatst bewerkt: 28/05/2020 - 09:58

Hallo GVJR

Ik volg je blog al een tijd en heb respect voor je openheid en moed..het valt al niet mee en als alleenstaande helemaal niet, daar weet ik alles van. Ontzettend balen van de immunotherapie. Zijn er nog opties, studies bijvoorbeeld om aan mee te doen?

Groetjes Monique

Laatst bewerkt: 28/05/2020 - 13:22