Gevoel na kuur 3, over het algemeen goed

Maandag 15 maart 2021

Een week na de kuur kan ik concluderen dat het goed gaat. Alleen de dag na het infuus was ik mijn bed niet uit te krijgen. Ik had ook geen motivatie te wandelen. Ik heb het maar geaccepteerd. De dagen daarna voelde ik weer dat ik meer energie kreeg. Wat een heerlijk gevoel is dat.

Het feit dat ik last van mijn onderrug had, mocht de pret niet drukken. De fysio en de oefeningen voor thuis hebben hun werk gedaan. Vandaag ga ik weer naar de oncologische fysio.

Mijn collega's zijn weer aan het werk nu de winkel op afspraak open mag. Ik benijd ze want ik wil ook zo graag. Ik voel me af en toe zo nutteloos. Ziek zijn is zo'n tijdverspilling. Het maakt het er niet beter op dat ik nu al weet dat mijn behandeling na de chemo/immuno therapie nog niet klaar is. Ik zie er best wel tegenop en dat maakt me verdrietig. Vriendinnen zeggen wel dat ik een sterke vrouw ben maar vaak voel ik dat niet zo. Ik lees het ook op de blogs op deze site dat dit een universeel gevoel van machteloosheid is. En meteen komt de situatie van Bibian Mentel om de hoek kijken. Dat zet me meteen op mijn plaats. Ik volg een curatief traject en zij....... heeft niet lang meer, het kan altijd nog erger.

Om deze blog toch positief te eindigen, ga ik  nu naar buiten en wandelen en daarna wat schilderen en vanmiddag er tegenaan bij de fysio. Ik moet door, dat is mijn vastberaden besluit. Maar het kost me veel kracht om positief te blijven, zeker omdat bezoek ontvangen in deze tijd lastig is.