La vie est belle

Vandaag is een goede dag.. ik ben over de helft. Voel me redelijk okay, behalve dan mijn soms opstandige darmen en dat lang zitten niet lukt. Ik slaap en rust veel, maar heb mijn draai gevonden in deze weken. 
K en B moeten voetballen vanmiddag. Zijn al weg. J samen met B. Ik wacht op een vriendin die  me later ophaalt zodat we samen kunnen gaan kijken. 
Vaatwasser ingeruimd.. was in de wasmachine.. en nu lig ik even op bed in de huiskamer, eet ik sinterklaasschuimpjes en luister naar muziek. Als ik me minder okay voel luister ik naar podcasts, nu ik me lekker voel naar muziek. Hard! Kei hard! En ik blèr net zo hard mee! Heerlijk vind ik dat, wanneer niemand thuis is. Ik doe dat ook wel wanneer er wel iemand is. J en K geven me dan een rare blik. B danst met me. Niet altijd.. hangt af van zijn puberbui. 
Ik luister naar Masini... bella stronza, 
naar Venditti.. notte prima degli esami, ho fatto un sogno en roma roma, 
naar Lauren Daigle .. you say, 
naar Pink.. try (ooit heb ik tijdens dit nummer mijn knie uit de kom gehad. Ondanks deze pijnlijke herinnering heb ik ook hele fijne herinneringen aan dit lied en ik moet ook geen Pink proberen na te doen) 
naar Guus Meeuwis.. Boris, ❤️
Naar Glenn Medeiros, nothing is gonna change my love for you 😊
naar Sia.. unstoppable 💪
en naar Diggy Dex.. treur niet om mij en la vie est belle. 
Vooral dit laatste lied vind ik prachtig. Het is geschreven omdat hij Frits Spits op de radio hoorde vertellen over zijn pas overleden vrouw. Vol liefde , vol verdriet en vol trots ! Het verhaal komt stiekem  zo dicht bij.. maar is ook zo mooi! 
Dadelijk ga ik naar de wedstrijd kijken van B met in mijn hoofd.. ‘la vie est belle, la vie est belle, la vie est belleeeeeee’ 🎵🎶🎵🎶🎵🎶

3 reacties

Fijn dat het een goede dag is en dat je over de helft bent! Aftellen maar! 😉

Lekker dat je van muziek genet. En je hebt gelijk: Diggy Dex rules! Hij heeft veel prachtige nummers. Ik ben dit jaar 2x naar een concert van hem geweest. Mocht je er nog geen bijgewoond hebben, dan is het echt een aanrader. 

Succes met de volgende chemo’s! 

Laatst bewerkt: 17/11/2019 - 16:15