Over mij

Ik ben een vrouw van 67 en moeder van 2 volwassen kinderen .

ik heb een man en 4 kleinkinderen .

het begon ong.3 jaar gelden ,ik had het al een poosje benauwd,en kreeg een putje van de dokter ,t hielp niet echt ,dus weer terug en een andere gekregen ondertussen liep ik ook bij de diabetesverpleegkundege ,en die hoorde opgegeven moment ook wel dat ik erg benauwd was en deed een longfunctie test . Terug naar de dokter en er werd een longfoto gemaakt .en ja een paar dagen later ,ik was op de koffie bij mijn vriendin,ging mijn telefoon .het was de longarts  ze zei :ik heb niet zo  een leuke boodschap,je hebt longkanker en het is waarschijnlijk ook uitgezaaid je moet zospoedig mogelijk een scan ,die heb ik voor a.s.Dinsdag ingepland ,endaarna een afspraak.

ja dat vergeet je nooit meer .

ik ben inmiddels een immuumtherapie en chemo verder en het ging eigenlijk al  anderhalf jaar later (na de chemo )alweer een stuk beter ik was natuurlijk erg moe en vergat soms dat ik ziek was . Tot ik 3 weken geleden een bultje voelde in mijn nek en ging ermee naar de huisdokter .ik voelde wel dat het niet goed was ,maar de dokter zei dat hetmisschien een ontstoken speekselklier was,maar  voor de zekerheid maar een echo liet maken .

ik loop bij het A.V.L.dus die deden het met gelijk een punctie .

ik heb vorige week daar de uitslag van  gekregen ,dezelfde kwaadaardige cellen hebben ze in het biopt gevonden.dus  nu moet ik een  petscan en een MRI van mijn hoofd dus daar wachten we op en jullie horen als ik ook meer weet !