Uitz(ei)(ie)ken?!

ik baal! voel me niet echt lekker maar ook weer niet vreselijk beroerd ;o((

als ik wat doe zoals die taarten merk ik het later meteen, moe en pijntjes overal, ga dan maar weer liggen op de bank en doe mijn oogjes maar weer toe. met als gevolg dat ik niet echt moe ben en 's nachts dus ook veel wakker ben.
ook door het vele drinken wat ik doe (moet doen ook, ik heb natuurlijk nog maar 1 nier (aangetast ook nog)) moet ik er 's nachts vaker uit, pffffff vannacht toch wel even 1/2 uurtje wakker gelegen na weer zo'n zeikbeurt, mijn urine was rozig, dus bloed er in!

automatisch komt dan toch mijn neiging bovendrijven om er de vreselijkste complicaties bij te verzinnen, zie me dan al aan de dialyse liggen etc, tegelijkertijd lijkt me dat ook wel weer rust te geven. door die heftige beelden die ik er in mijn hoofd bij krijg realiseer ik me daarna ook dat ik me niet zo moet aanstellen en realistisch moet blijven.
ik was er voor gewaarschuwd en het is geen puur bloed wat er uit komt, het hoort er bij dus dimmen in die kop!
voor mij werkt het in ieder geval, vreemd genoeg, geeft ook rust, als ik weer neergedaald ben ;o))

ik maak verder niet veel mee hier, wil dat eigenlijk ook niet, heb niet de energie om iets te doen, lezen lukt niet echt, na 1 of 2 bladzijden ben ik er al weer klaar mee en dat gaat zo de hele dag door.
ik neem mijn pillen, drink extra, eet af en toe wat en begeef me van bed naar bank met tussendoor wat multimediale activiteiten, wat wc bezoekjes, hoef niet eens door te spoelen, zo waterig qua kleur is het ;o)) en een douchebeurtje en zo sleept de dag zich voort en dan maar weer naar bed ;o))
hou het daarom nu maar kort, verder niet veel te vertellen ;o((

lamlendige groet en kus,

roel

4 reacties

Voor de lamlendige: een groet terug van de vermoeide.. 
(Och, de blinde helpt de dove zullen we maar zeggen..) 
Sterkte!
Laatst bewerkt: 29/06/2017 - 19:51
Hoi Roel, ik voel me ook lamlendig maar dat heeft een andere reden (feest bij Windkracht 13). We hebben je wel gemist hoor gisteren. Ik hoop dat je je snel weer wat beter voelt en laat je niet gek maken door het bloed. Laat die taarten volgende keer aan je bezoek over en pak een ander boek, want blijkbaar weet dit boek jou op dit moment niet te boeien. 
Rustig aan! X Femke
Laatst bewerkt: 29/06/2017 - 19:51
dat is kut zeg! een troost....de taaten waren heeeeel erg lekker! en als je beter bent geven we gewoon weer een feest! xxxx ( die vrouw van jou is trouwens los gegaan tijdens de veiling :-)  )
Laatst bewerkt: 29/06/2017 - 19:51
Bah schat.....dat is ff kut. Lijf is zich aan het herstellen...dus luisteren!! Denk veel aan je....neem je tijd en je geeft het zelf al aan een super mantelzorger aan je zij...KNUF 
Zodra je wat energie heb, bellen we en kun je tegen mij (uit)kankeren.
Laatst bewerkt: 29/06/2017 - 19:51