Update

Hoi lieve mensjes

Is alweer een poosje geleden dat ik wat van me heb laten horen, dingen waren een beetje chaos. Zo zit je te wachten op een goede uitslag, en zo lig je al 2 weken in een ziekenhuis. 

Eerste week waren de chemo's, 2 verschillende, 1 chemo kreeg ik 7 dagen lang 23 uur, een andere chemo alleen de eerste 3 dagen voor 1 uur. Die laatste noemde ik horror-ranja, omdat het er uit zag als ranja. Tevens moest ik in quarantaine verblijven omdat ik het adano virus bij me had. De 2de week was die verdwenen maar moest ik halverwege alsnog weer in quarantaine vanwegen het vermoeden op waterpokken

Week 2 wel redelijk goed begonnen, wel een rare uitslag in m'n gezicht, met heel veel witte puntjes rondom en op mn neus, plus veel puisten. Ook een erg rode huid. Niet echt koorst ontwikkeld, tot afgelopen woensdag. Toen werd ik om half 5 wakker met 39,6 koorts, en een gigantisch opgezette rechter kaak. een of andere ontsteking die aan het sluimeren was dacht even los te kunnen gaan. Daarbij ook mijn bek helemaal naar de klote met blaren en dergelijke. Enorm kut. 

donderdag mijn eerste bloedplaatjes transfusie gekregen, en vrijdag 2 biopten van de uitslag op mijn huid die nogal raar was en de dermatoloog niet echt kon plaatsen wat het is. Vervolgens wou 1 plek van de biopten niet genezen en besloot te blijven bloeden, daar een 2de transfusie voor gekregen maar ook dat mocht niet baten. Volgende ochtend alsnog in mn eigen bloed wakker geworden.

Nu de wond weten dicht te drukken door verband helemaal om mijn lichaam gedraait te hebben. Hopen dat ik vannacht dan wel lekker kan doorslapen.

Verder krijg ik nog antibiotica via het infuus, en heb ik een heerlijke morfine pomp.

Volgende stip op de horizon is dag 21 (23 april) dan gaan we weer even een beenmerg punctie doen om te kijken of we in remissie zijn, daarop zal de rest van de strategie bepaald worden.

Mijn bek is alweer helend, mijn kaak ook. ben nog steeds wel uitgeluld zoals jullie waarschijnlijk al merken. Maar goed; komt tijd, komt raad.

Liefs,
Alex

3 reacties

Hoi Alex 

ze verzinnen wat om je het leven zuur te maken, hoe hou je het vol, ik heb diep respect voor je en hoop dat alles wat je door moet maken ook wat oplevert. We blijven natuurlijk positief Alex en ik ga vreselijk voor je duimen en een kaarsje branden . Alles wat er gebeurt moet gebeuren, weet dat ik aan je denk.

liefs Nell

Laatst bewerkt: 17/04/2021 - 23:27

Sjonge Alex, ze besparen je niks. We hebben toch liever dat je op een andere manier uitgeluld bent; gewoon te druk met je kids of zo. Veel leuker. 

Ongelofelijk heftig!
Al had ik een andere weg naar mijn stamceltransplantatie, ik weet toch dat die heel heftig en vreselijk was. Ik hoop zeer dat jouw zware pad een zelfde resultaat zal hebben als het mijne bij mij. 

Dank voor je bericht. We duimen dat het gauw een stuk en dan helemaal beter met je gaat.

Liefs xxx Hebe

Laatst bewerkt: 19/04/2021 - 16:39