[geen titel]

here
I sit
drunk again
reflecting on
fights ever splendid
and
love
forever wasted
and how none of it
matters
now

5 reacties

Vertel eens: hoe gaat het verder met je? Heeft de behandeling zin gehad? Het klinkt zo verdrietig dit.

Laatst bewerkt: 17/05/2021 - 22:54

Het bloed was goed gisteren :)

De behandeling heeft nut gehad, mijn leukemie was gezakt van 32% naar 1%, dus dat was wel zinvol. Nu aan medicijnen thuis om het naar >0,1% te krijgen voor de transplantatie. Maar tot nu toe hangt de waarde nog steeds op 1%, dus nog ff afwachten wat het gaat doen, maar mijn arts is positief.

De afgelopen dagen zijn de bijwerkingen van het medicijn dat ik slik wel erg toegenomen, wat belabbert is, steken op de borst, gewrichtspijn, algehele krachtverlies, niet scherp meer kunnen kijken in de verte, blaren, huidschilfers, uitdroging, spierpijn, spierkrampen, verwardheid, opvliegers, vermoeidheid, slaapzucht, hoesten, het koud hebben.

Geestelijk is dat ook wel wat om mee te dealen, als jonge vent van 37 voel ik me echt bejaard met al die kwaaltjes. Plus dat ik ook moet zorgen genoeg kracht over te houden voor de transplantatie.

En vaak is mijn poezie wel verdrietig, verdriet is een emotie die we vaak wegstoppen, door het te schrijven deal ik met mijn verdriet, door het te delen, hopelijk jullie ook.

Laatst bewerkt: 18/05/2021 - 10:20

Deel het vooral en laat het je helpen

Je raakt me zeer met jouw special weergave van jouw emoties

Laatst bewerkt: 24/05/2021 - 16:54

Dat is niet niks. Knap dat je de moed er min 0f meer inhoudt. En fijn dat je even reageert. Het is ook heel verdrietig. 

Laatst bewerkt: 18/05/2021 - 15:23

Hoi Alex, fijn dat je bloedwaarden goed zijn. Maar wat is het toch K..  ,  al die bijwerkingen! Hoop dat je goede mensen om je heen hebt om je ook hier doorheen te sleuren. Toitoi! 

christa

Laatst bewerkt: 22/05/2021 - 17:41