The Next Episode

Bloemen en beestjes

Zo! PETscan vrijdag 25 juni gehad en nu al de uitslag. Ik ga de spanning niet opbouwen, de uitslag was prima! Geen gekke dingen, behoudens de tumor en 2 actievere klieren. Niets gedetecteerd ergens anders 💪🏻 Ik had ook niet het idee dat er wat was, maar met mijn achtergrond wil ik zoveel mogelijk uitsluiten.

De PETscan die ik zo graag wilde, maar op het moment dat ik in het apparaat lag, vervloekte. Ik moest zoooo nodig plassen toen ik gescand werd. Dat was het meest spannende van allemaal 😂Wanneer is het klaar? Gaat mijn blaas dit nog volhouden? 🤪 Net op het moment dat de verpleger mijn oncomfortabele “bed” terugschuift, dacht ik dat mijn blaas het op zou geven. Dus stijf van het liggen, gevlucht naar toilet en het riool vervolgens vergiftigd met radioactieve shit en shitloads aan furosemide. 
 

De uitslag kregen we vandaag, maandag 28 juni, en die hebben Mark en ik zojuist met een chocolade koek van de Lidl gevierd😁

Nu komt het volgende hoofdstuk eraan… Morgen wordt de hydromarker geplaatst, zodat de tumor goed in de gaten gehouden kan worden. Belangrijk voor de chemo en de (eventuele) bestraling. 
Donderdag ga ik naar interne geneeskunde voor een eerste afspraak mbt chemo. Dinsdag gaat het dan echt beginnen! 💪🏻
Om met de legendarische Dr. Dre en Snoop Dogg te spreken; 

The Next Episode 

https://music.youtube.com/watch?v=oMi_YF42kBk&feature=share


 

2 reacties

Bedankt voor je up-date! Goed om zo op de hoogte gehouden te worden op jouw manier en op jouw eigen tijd.

 

Laatst bewerkt: 28/06/2021 - 20:58

Fijne update!
 

Dat gevoel in die scan, vreselijk, als dat nou het ergste blijkt deze tocht, ik hoop het voor je!!

Laatst bewerkt: 29/06/2021 - 08:06