Kijken

Het is genieten hier op curaçao, we zijn vooral aan het relaxen of eigenlijk gezegd, bijkomen. Bijkomen van de rollercoaster van afgelopen jaar. Doordat we veel op het strand liggen merk je dat mensen kijken. Kijken naar de ritssluiting bij mijn man. We grappen er maar over dat "iedereen " kijkt naar hem of eigenlijk zijn littekens op zijn lijf. Soms vindt ik het nog weleens lastig om naar te kijken dus ik begrijp dat mensen kijken. Kijk maar want hij heeft heel wat moeten doorstaan en dit zijn de littekens die ons herinneren aan een moeilijke periode maar ook hoe sterk en met soms wat humor erover grappen. Je moet het soms maar "luchtig" maken. Ik ben trots op hem dat hij zich niet "schaamt" voor zijn littekens en  dat mensen kijken. Ik weet niet hoe ik hiermee zou omgaan, kijk maar hoe sterk hij is....daar gaat hij weer lekker een duik in de zee en genieten. Dit is genieten kijk maar!

Liefs Nonnie ❤️

3 reacties

Ja!
Dat is een mooi, bijzonder en goed bewijs van zijn kracht. Super! Trots op en ja, genieten maar!

Liefs xx Hebe

Laatst bewerkt: 14/11/2021 - 17:58

Mooi! en fijn dat jullie het zo naar je zin hebben (gehad?) Ik zie de littekens ook als een soort van aandenken aan de kracht die hij toen had. Mijn zoon is zwaar ziek geweest en heeft op zijn buik nare lidtekens. Hij is er trots op! Ze herinneren hem eraan dat hij het heeft overleeft en heeft gevochten en gewonnen.

Ik snap dat mensen er naar kijken, zeker als je dat niet in je naaste omgeving tegenkomt. Is ook een eerste reactie denk ik dan, ach ze weten niet beter. Mooi! dat hij dat naast zich neer kan leggen en trots op zichzelf is, ook met lidtekens of misschien wel juist door de lidtekens.

 

Laatst bewerkt: 23/11/2021 - 16:46