Kerst een jaar later

Vorig jaar zaten we er heel anders bij. Lamgeslagen van het nieuws dat de kanker terug was in de longen van mijn man. Uitzaaiingen binnen een jaar, wat zegt dat? Nu vieren we weer kerst met weer wat ervaring verder. De uitslag afgelopen week was goed en ook de CT - scan liet geen bijzonderheden zien. Het maakt ons toch onzeker, hebben ze wel goed gekeken, maar eigenlijk willen we daar ook niet teveel aandacht aan geven. Goed is goed en weer door met de dagelijkse beslommeringen. De komende 3 maanden even niks en dan weer controle en dan weer voorlopig en hopen dat het weg blijft.

Voor iedereen hier wens ik jullie allemaal, ook als het niet zo gaat als je had gehoopt heel veel mooie grote en kleine  lichtpuntjes met de feestdagen waar je dan toch weer positieve energie uit kunt halen. Wees lief voor elkaar en maak mooie herinneringen samen.

Bedankt dat jullie er voor mij waren toen ik het moeilijk had en mijn verhaal kwijt moest, dank voor jullie steun, woorden en liefde. 

Liefs Nonnie ❤️

5 reacties

Dag Nonnie, wat een mooie afsluiter van dit jaar... een goede uitslag! Ik herken een beetje de onzekerheid daarover, maar zet dat maar gauw aan de kant, hoor! Geniet  de komende dagen van iedereen die je lief is. Enne... jij ook bedankt voor je steun aan míj! 

Liefs,

Carolina 

Laatst bewerkt: 24/12/2021 - 19:19

Hier net zo. Een goede uitslag. Maar niet alleen opgeluchte gevoelens. Angst en verdrietig zijn, ook om andere dingen die nu spelen,  dat hoort bij ons leven. Leven met de gedachte wat als...  enz. dat is wat we doen  dat gaat soms prima en soms helemaal niet. We maken mooie herinneringen als t lukt. 🍀

Laatst bewerkt: 24/12/2021 - 20:28

Lieve Nonnie,

Fijn dat de uitslag goed is, al begrijp ik jullie gemengde gevoelens heel goed. Maar het is voor nu het best mogelijke nieuws en ik hoop dat het zorgt voor rustige kerstdagen.

Op mijn beurt wil ik jou bedanken voor je enorm trouwe, lieve en steunende reacties op mijn blog. Dat betekent heel veel voor me.

Hopelijk kunnen we elkaar in het nieuwe jaar ook goed nieuws vertellen.

Liefs,

Hanneke

Laatst bewerkt: 24/12/2021 - 22:39

Wat een superfijne afsluiter van 2021. Ik kan me zo goed voorstellen dat je het bijna niet kunt geloven, zit er geen addertje onder het gras! maar geniet er samen maar van voor de komende tijd. In ieder geval ga je met een beter gevoel het nieuwe jaar in straks :-) 

Wij horen morgen weer bij de 3e chemo wat de bloeduitslagen zijn. Vast een stuk beter als de vorige keer, toen ze waren gestegen. Mijn man voelt zich eigenlijk wel goed, dus dat is voor ons het uitgangspunt.

Fijn oud en nieuw allemaal en we blijven elkaar steunen,

Liefs Hermien

Laatst bewerkt: 28/12/2021 - 19:37

Mooie tekst, mooi blog! 

Dank daarvoor en ik hoop met je mee dat het goed blijft gaan!

Liefs xxx Hebe

Laatst bewerkt: 29/12/2021 - 18:10