Geniet en doe

Geniet van het leven, wees authentiek, SPEEL dagelijks, hardop lachen, dansen zonder reden, plezier hebben, brutaal zijn, grote dromen hebben, nieuwe mogelijkheden creeeren, fouten maken, de schouders eronder, nieuwe dingen proberen, risico's nemen, inspireren en je laten inspireren, plezier en leven BELEVEN, dingen maken, contact maken, met heel je hart liefhebben, onderzoeken, nooit stoppen te leren en 'groeien', niewsgierig zijn, aanwezig zijn, knuffelen, genieten van spontaniteit, openhartig en eerlijk zijn, kleuren buiten de lijntjes, delen, enthousiast zijn, altijd jezelf zijn, genieten van simpele dingen, 'leef' je passie, kijken met een frisse blik, luisteren, vergeet perfektie, vriendelijk zijn, dankbaar zijn, kijk om je heen om al het moois te zien, haal diep adem en vooral: glimlachen ...

 

Words by Ardens Missus
Artwork by Liz

Ardens Missus organizes pop-up projects
whereby Art in all it’s forms are central.
Always with a good cause as objective.
www.ArdensMissus.com

6 reacties

Prachtig! Dit is levenslust, levenskunst.
En dit lezende realiseer ik me dat ik het allemaal nog steeds doe, ook met die ziekte, juist met de ziekte, sommige dingen zelfs meer dan vroeger. Omdat er ook veel ballast wegvalt, zodat er ruimte ontstaat voor de dingen die echt belangrijk zijn. Omdat er niets meer moet maar alles mag. Omdat ik me meer dan ooit realiseer dat ik leef, nog steeds leef, en dat dat bijzonder is. 

Dank voor het inzicht en ik weet dat jij dit alles zelf ook in praktijk brengt.

Liefs, Hanneke

Laatst bewerkt: 04/07/2020 - 11:44

Oh Hanneke, dit is ook zoooooo onwijs van toepassing op jou! 
Je bent een inspiratie voor velen in jouw omgeving, althans, dat is hoe ik jou ervaar en ga ervan uit dat anderen dit ook zo zien :) 

Zie ernaar uit je donderdag weer te zien! 

Liefs,
Jax

Laatst bewerkt: 04/07/2020 - 14:52

Helemaal mee eens! Op mijn manier verwoord ik, die gevoelens ook altijd. Maar ja, ik ben geen poëet, dus dat in een poëtische vorm zeggen? Ik houd het meer bij zakelijke argumenten. Maar met dezelfde intentie.

Ga zo voort en we blijven gelukkige mensen. Kanker of niet.....H

Laatst bewerkt: 04/07/2020 - 13:41

Geweldig Jax! Ik ga van je afkijken mijn woorden kort te formuleren. Ik geloof dat al je schrijft in mijn genen zit en ik er al over geschreven heb. Alleen niet zo krachtig en kernachtig en, zoals Hanneke zegt, in levenslust en levenskunst (even zo prachtig!).

Lieve groetjes Hebe

ps: Afkijken? Ja. In praktijk brengen? Ben bang dat dat níet in mijn genen zit....hihi

Laatst bewerkt: 04/07/2020 - 23:00

Eenieder heeft een eigen stijl om verhalen te vertellen. Jij hebt een 'dingetje' die maakt dat mensen zich in kunnen leven. Dat is heel bijzonder.  Maar, natuurlijk mag je alles gebruiken wat je wilt. Of, als je het leuk vindt, stuur me een verhaaltje wat ik op mijn manier herschrijf. Misschien dat dat je dan nog verder helpt. Heb je al op de website gekeken, Hebe? Vandaag werk ik aan het updaten van de blogs ... Genoeg met die Corona-bs, it's time to move on. Donderdag zie ik Hanneke weer (yippie) en ik zal jullie donderdag avond nog schrijven met de 'topics' die we gaan gebruiken voor de expositie, zodat niet alleen de verhalen en de kunst een impact hebben, maar dat er ook een logische volgorde, een rode draad, een levensverhaal, door de hele expositie heen loopt. 

Fijne zondag, Hebe :)

Laatst bewerkt: 05/07/2020 - 10:41