Ik mag door!!!!

6 weken verder. Nu bij de 2e kuur gelukkig niet meer zo ziek. Eigenlijk helemaal niet meer ziek. Niet meer misselijk niet meer overgeven. Wat ben ik blij. Ik voel me goed. Mijn klieren in de hals blijf ik voelen. Ze worden niet groter. Mijn energie is wat aan de lage kant, maar dat kan ook luiigheid zijn?! Wandelen zoals ik altijd veel deed gaat moeilijker, ik krijg na verloop van tijd meer pijn in mijn hals. Maar laatst heb ik nog één uur gewandeld. Zo zie je maar hoe het leven van helemaal in de puin liggen en zeggen geef me maar een spuitje naar ik voel me goed, zo snel kan veranderen. Natuurlijk is het onbevangen in het leven staan weg. Maar ik leef! En ben nog steeds van plan dit heel wat jaren vol te houden. Mijn dagen zijn nog lang niet geteld. 

Gisteren was het dan zover ik moest bloed prikken en vandaag telefonisch contact met mijn oncoloog. Spanningen in mijn buik. Spanningen in heel mijn lichaam. Bloedprikken is een fluitje van een cent. Vanmorgen vroeg ging om 8.30 uur de telefoon. De oncoloog. Mijn hart sloeg over. Ze is altijd heel rustig en vroeg hoe het met me ging. Goed gelukkig gaat het goed met me. Ze vertelde me dat de tumormarkers gedaald waren. HALLELUJA!!!! Het bloed zag er goed uit. de levermarkers waren gedaald, de tumormarker was met 500 gedaald. Ik vroeg is dat genoeg? Mijn tumormarker stond op 5800. Ja ze stelde me gerust dat was genoeg. Er is daling en je bloed ziet er goed uit en de medicatie slaat aan. Tjonge jonge wat ben ik blij. Ik krijg nu medicatie voor 2 kuren en daarna op controle bij de verpleegkundige specialist. De oncoloog zei dat ze verwacht dat het goed blijft gaan. Nou mijn dag kan niet meer stuk. 

Ik ga weer met volle borst vooruit!  Wat ben ik blij!

13 reacties

Ik juich met je mee, jaaaaa, het slaat aan!! Wat fijn, na zo'n ontzettend zware start bij deze behandeling. Dat het maar mooi heel lang blijft werken! En dat die klieren ook nog wat minder klieren en je weer wat conditie op kunt bouwen om lekker te wandelen enzo. Het is je zo gegund!

Heel veel liefs en een dikke kus XXX

Laatst bewerkt: 29/04/2020 - 11:29

Wauw zo fijn dit goede nieuws te horen. Daar waren we wel aan toe. Joehhhhh.

Sterk spul,he Pasje 😅 dat het minimaal zolang mag werken als het bij mij deed.🤞🍀

Liefs Alice ❤😘

Laatst bewerkt: 29/04/2020 - 11:40

Geweldig Pascal! Met ups en downs. Die downs zijn nu ver achter je! Nu zijn de ups aan de beurt. En hoe. Hopelijk is de hals straks ook minder aanwezig.

Laatst bewerkt: 29/04/2020 - 12:13

Hoi Pascal,

Ik zit hier voor jou "mee te juichen " !!!

Eindelijk hier op de site weer eens een heel erg positief bericht, daar

waren we idd wel weer eens aan toe.

Ga zo door en blijf er in geloven.

Groetjes  Hans

---

Laatst bewerkt: 29/04/2020 - 12:42

O Pascal, wat ben ik blij voor je. Je hebt zoveel moeten doorstaan, twee keer heel erg ziek door een behandeling, en de vorige keer was het ook nog voor niks. Maar nu niet, nu niet! 
De slingers worden hier weer opgehangen, de vlag gaat uit en ik proost op jou vandaag.

Nog heel lang zo door, en ik doe volgende week weer graag met je mee!

Heel veel liefs,

Hanneke

Laatst bewerkt: 29/04/2020 - 13:14

Wat een top bericht Pascal, ik sluit me bij de rest en jou aan. Ik juich mee, hang de slingers mee op, eet taart, lag dat trouwens in de planning, taart? Nou ja ik begin wel 😁 (wat een opoffering haha)  geniet ervan Pascal, je kon wel even heel goed nieuws gebruiken. Liefs xxKim😘

Laatst bewerkt: 29/04/2020 - 14:01

Kijk, dat horen we hier graag! Super dat de kuren zo goed aanslaan, en je minder last hebt van "die zooi" die ons beter hoort te maken. Dat geeft hoop! 

xx, Joke

Laatst bewerkt: 29/04/2020 - 15:47

Fantastisch Lieve Pasje. Eindelijk positief nieuws. Dat geeft kracht, moed en vertrouwen. Wat zal jij blij en opgelucht zijn. En ik ben heel blij voor jou. Lieve groet Dasje.

Laatst bewerkt: 30/04/2020 - 00:27

Wat een supergoed nieuws Pasje. En zo fijn dat je je niet zo ziek voelt. Die energie die je niet hebt is niet zo gek. Kan me niet voorstellen dat het luiigheid is. Neem gewoon lekker je rust op zijn tijd  en op naar de volgende kuur.

Liefs en een dikke knuffel,
Karin

Laatst bewerkt: 30/04/2020 - 11:09

Hoera, wat een fijn nieuws! Je optimisme is gelijk weer terug en je kunt er weer tegenaan 😊. Ik ben heel blij voor je. 

Laatst bewerkt: 30/04/2020 - 15:14

Top! Fijn te horen dat het beter gaat en de medicatie aanslaat.

Volhouden!!!  Dat doe je ook dat weten we wel.

 👍😙

Laatst bewerkt: 30/04/2020 - 16:48

Leeve, het beste nieuws wat je kon krijgen, ik juich met je mee en nog vele met mij. Het licht aan de horizon klaart weer op en hoppa er weer tegen aan. Dikke poen, van mich....

 

 

Laatst bewerkt: 04/05/2020 - 12:38