Het gaat nog steeds goed

Gelukkig gaat alles nog steeds goed. ❤️ Mijn wekelijkse chemo wordt vervolgd. De planning staat al doorgepland tot eind december. De oncoloog is tevreden. De tumormarkers zijn al flink gezakt. Ik geloof al 6000 punten. Ik vroeg aan mijn oncoloog wanneer ze een scan wilde? Was niet nodig nu, omdat alles zo goed gaat. De klieren in mijn hals zijn ver weg. Het bloed is tot nu toe steeds goed. Als ik wil mag ik een scan, maar ze vind het niet nodig. Nou dan doe ik het ook niet.

Mijn dagen gaan op en af. Ik heb me de laatste dagen wat slechter gevoeld, veel overgegeven maar gelukkig is dat nu ook weg. Wat een ellende als je zo vaak naar het toilet moet gaan om over te geven. Verder heb ik wel last van mijn rechter hand en linker voet. Ik denk dat dat neuropathie is. Het lopen gaat wat slechter maar dat ben ik nu wel aan het trainen. Fietsen en morgen start ik met een wandeling. Je moet toch wat aan je conditie doen. 😂. Verder gaan we op dezelfde voet verder. Ik ben zo blij dat de therapie aanslaat en hoop dat dit nog een hele tijd door mag gaan.

Verder doe ik allerlei leuke dingen. Alhoewel mijn man  vaak van mij nee krijg te horen zal ik nu toch ook eens positief zijn tegenover hem. Het is niet makkelijk voor onze partners, ze blijven uiteindelijk straks toch alleen achter. Ik vergeet dat soms. En ik heb echt een toffe man. Die doet echt alles voor me. Soms denk ik doe dat nu niet, ik kan het ook zelf. Maar ik denk dat jullie dat wel herkennen. Vandaag weer mijn chemo gehad en dat ging goed. Het wordt alleen een uitdaging om goede vaten te vinden voor te prikken. Maar... het gaat nog. Ook zo'n lieve mensen die daar werken. Zo ik geloof dat ik mijn bedje opzoek want ik wordt nu toch wel moe. Tot de volgende keer❤️

6 reacties

Lieve Pasje, 

Je bent een dapper en geweldig mens. Alles gaat goed, schrijf je, en vervolgens blijk je behoorlijk last van bijwerkingen te hebben. Vooral overgeven is afschuwelijk. 

Wat fijn dat je een behandeling hebt die werkt. Dat mocht eens een keer, na een hoop tegenslag! En ik ben ontroerd door de ode aan jouw man. 

We gaan door, lieve Pasje, we gaan door!

Heel veel sterkte,

Hanneke

Laatst bewerkt: 14/10/2020 - 08:55

Lieve Pasje,

Wat ben je dapper, wat heb ik respect voor jou zoals je ermee omgaat. Hoop houden is heel belangrijk al wordt het er soms niet makkelijker op. Als je vol goede moed aan een behandeling begint en blijkt dat hij niet of niet voldoende werkt.

Gelukkig heb jij nu een behandeling die het geweldig doet. Tumormarkers zeggen niet altijd wat maar met een daling van 6000 moet dat wel wijzen op een hele goede reactie om de kanker te bestrijden. Wat fijn, wat ben ik blij voor jou en je naasten.

De behandeling die je nu krijgt is ook niet niks. Elke week weer naar het ziekenhuis voor een infuus, en dan ook nog tot en met december. Een scan uitstellen of niet doen is niet erg. Vooral als de bloedwaarden en de tumormarkers aangeven dat het werkt. Bij twijfel of klachten kunnen ze gauw genoeg 1 maken.

Wat lief wat je schrijft over je lief. Voor hen is het zeker niet makkelijk en zij kunnen ons alleen helpen door dingen uit handen te nemen. Dit herken ik ook bij mijn lief. Niets is ze teveel.😍

Wat neuropathie betreft zou ik het wel melden je klachten. Hiermee kun je voorkomen dat het blijvend is of wordt.

Wat goed dat je aan je conditie werkt. Fietsen en wandelen is zeker heel goed. 

Liefs Alice ❤😘

 

Laatst bewerkt: 14/10/2020 - 10:14

Lieve Pasje,

 

Wat ben je toch een kanjer. Zo positief als je blijft, terwijl je toch vaak ziek bent. Je hebt nog een weg te gaan tot december, maar gelukkig zijn er ook resultaten te zien. Daardoor is het waarschijnlijk beter vol te houden.

En wat fijn dat je man je zo ondersteunt. Voor naasten is het zeker ook niet altijd makkelijk. Goed om dat te zien en ook te benoemen.

sterkte en dikke knuffel,
Karin

Laatst bewerkt: 14/10/2020 - 11:50

Lieve Pascal, alles is eigenlijk al gezegd, maar ik wil ook nog zo nodig ;-) Wat ben je flink en sterk. Alles is goed, terwijl je je echt niet altijd zo goed voelt. Zelden een klacht van jou kant, zo knap vind ik dat!

Ik hoop dat het lukt om het wandelen weer wat op te bouwen, dat zou fijn zijn. En dat de behandeling maar lang en goed z'n werk blijft doen! Veel liefs XXX 

Laatst bewerkt: 16/10/2020 - 11:33

Lieve Pasje, je bent zo dapper, en ook zo bescheiden in het uitdrukken van al jouw ellende. We duimen keihard voor je dat het je lukt weer conditie op te bouwen! 

Je bent een zo mooi, stoer, flink mens! 
En zo mooi wat je schrijft over jouw man. O ja, zij hebben het reuze zwaar. Heb er een heel hoofdstuk aan gewijd in mijn boek... Zij die aan de zijlijn staan, hebben het minstens net zo zwaar als wij. Of zwaarder..... Ik denk dat 'het' ondergaan 'gemakkelijker' is. Je snapt um wel....

Liefs en dikke knuffels xxxxxxxxxxxxxx Hebe

Laatst bewerkt: 18/10/2020 - 22:48

Ik heb veel bewondering voor je, Pasje. Je hebt een niet te knakken positivisme, om het even wat het lot op je pad brengt. Ik ben ervan overtuigd dat dat je leven vergemakkelijkt én verlengt. Ga vooral zo door. Ik hoop nog lang met je blog te kunnen meeleven! 
 

liefs, Lisette xxx

Laatst bewerkt: 21/10/2020 - 13:32