Even op vakantie even helemaal niets

Even helemaal niets

Het gaat nog steeds goed. Ik voel me goed. Soms vragen mensen aan me: hoe gaat het? En zeg niet alweer goed , ik wil weten hoe het echt met je gaat? Stom hé? Het gaat goed ! Wat willen de mensen hier horen, dat het slecht met me gaat. Soms snap ik het niet helemaal maar dat zal wel aan mij liggen.

Laatst had ik een blaasontsteking en de huisarts had mij nog nooit gezien, ze wilde kennismaken met me. Nou zei ik: dat kan: wanneer wil ze me op audiëntie? Afspraak gemaakt en ben gegaan om me voor te stellen. Leuk mens. Ze zei: 10 jaar geleden zou ik met je diagnose al iedere week aan je bed staan. Nou zei ik dat hoeft voor mij niet. Ik wil, en ga nog lang niet ziek zijn en in bed liggen. We hebben even gepraat en ik hoop haar nog heel lang niet nodig te hebben. Toch fijn als je weet dat je een goede , fijne huisarts hebt.

Ik schrijf dit nu alles op onze laatste vakantiedag in het zonnige zuid Spanje. Heerlijk hebben we het gehad. Iedere dag schijnt de ☀️. We hebben lekker gegeten, gezwommen en gewandeld.  Ik voel mezelf nu net als een ander, ik voel me niet ziek en heb geen sores aan mijn hoofd. Andere omgeving andere mensen. Gek is dat toch, waarom doe ik dat thuis niet. Thuis ben ik altijd bezig, neem ik eigenlijk niet zo vaak een rust moment. Niet dat ik klaag, helemaal niet ik heb een heerlijk leven, ik geniet en doe dingen die ik leuk vind.  Maar toch moet je dan naar het ziekenhuis, bloedprikken , scan. Altijd wel spannend. Nou deze laatste 19 dagen niets van dat. Heerlijk.

Straks met het vliegtuig naar huis en dan gaan we weer in het normale leven, voor zover dat je mijn leven normaal wilt noemen. Morgen naar de fysiotherapeut, woensdag onder de scan en volgende week dinsdag de uitslag. Dat is wel erg spannend. Benieuwd op mijn nieuwe medicatie aanslaat. Mijn tumormarkers zijn al flink gedaald van 760 naar 419. Dat zegt toch wat hoop ik. Ik durf niet zo goed op goed nieuws te hopen maar ik ben voorzichtig positief. Ik hou jullie zeker op de hoogte en geniet nu nog even van de zon.

5 reacties

Wat heerlijk, die zon, en echt een vakantiegevoel, de sores ver weg! En wat fijn dat je je zo goed voelt. Hopelijk kun je dit nog heel lang vasthouden en wordt het bevestigd door de scan. 
Toevallig heb ik op dezelfde dagen scan en uitslag. Ooit kregen we op precies dezelfde dag te horen dat we uitzaaiingen hadden. Nu hopelijk allebei goed nieuws!

Goede reis terug en sterkte de komende week,

Hanneke

Laatst bewerkt: 14/10/2019 - 11:01

Heerlijk Pasje een lekker kleurtje hoofd leeg en fijn dat je zo genoten hebt. 

Ik hoop dat het gevoel van matig positief veranderd in vol vertrouwen in je nieuwe behandeling. Dat er weinig momenten zijn om over de ziekte na te denken.

We zijn hier nog lang niet klaar en gaan ervoor.

Succes en sterkte woensdag we gaan duimen voor jou en Hanneke.

Liefs Alice❤😘

Fijne terugreis.

Laatst bewerkt: 14/10/2019 - 11:33

Wat héérlijk, zo'n onbezorgde vakantie. En wat zie je er goed uit!  Jaloers op je bruine kleurtje 😍.  Dat heb je dan maar weer lekker te pakken. Gek eigenlijk hè, dat je jezelf in het dagelijks leven niet van die rustmomenten /verwennerijen gunt.  Tenminste, veel te weinig.

Ik hoop dat de uitslag van de scan goed en hoopgevend is. Dat je de toekomst  blij en positief  tegemoet kunt zien. Met jouw positieve instelling, heb ik zo'n idee, komt t sowiezo wel goed.

Ik duim voor je.🤞🏼.              Dikke knuffel, Ellen 

Laatst bewerkt: 18/10/2019 - 13:17

Hey Pasje dat is toch een hele mooie foto van jezelf en je straalt dit ook uit. Ben blij dat het goed gaat, en geloof me als je dat zegt weet ik ook dat dit zo is. Geniet van de vakanties wat nog komen gaan, de leuke uitjes met je vrienden en geniet van het leven samen met jouw liefde van je leven. We duimen op de goede scan uitslag waar ik vol vertrouwen in heb.

Leefs van ons XX 

Laatst bewerkt: 21/10/2019 - 12:26