Dag 7 De meloen

Het is 4 uur snachts. De katheter loopt niet goed en ik ga er uit. Het steekt in mijn buik bij mijn blaas en alles voelt dik. Het ziet er ook echt niet uit. Onder mijn buik hangt een flink opgezwollen ding nu. Om het grof te zeggen: Mijn zak is bijna 4x groter.  Het ziet er uit als een soort rauwe kippenpoot met wat blazen maar dan wel van een mega kip.

Ik ben weer moe maar voel me wel wat fitter dan gisteren. Daar op terug komend: De arts had inderdaad voor de operatie een opmerking gemaakt over je zak tot je knieen. Op dat moment drong dat niet door. Maar groter dan dit lijkt me onhoudbaar. Gelukkig is dit niet tot op mijn knieen en kan me daar ook niets bij voorstellen. 

Ik ben uit bed en ga maar wat zitten. Na een tijdje kan ik weer slapen.

Gedurende de dag gaat het redelijk. Ik heb extra de tok van het sporten om. Dat geeft niet alleen stevigheid maar ook druk. Ik hoop dat hierdoor mijn zak niet nog verder opzwelt door het vocht wat niet uit mijn lichaam wil. Ik heb contact met het ziekenhuis gezocht en daar was het antwoord letterlijk: We hebben ze wel gezien zo groot als een galia meloen. Dat komt na een tijd weer goed. Leuke info die je van te voren niet echt hoort.

 

2 reacties