Kommunicatie is geen kunst !!

Zoals beloofd meer over Roermond en Maastricht. Vrijdag 11 oktober werd ik door een secretaresse van Radiologie in Roermond gebeld met een datum en tijd  ( 29 oktober ) voor dat onderzoek, MRI-geleide biopten nemen van de prostaat. Maarrre, de aanvragende arts moest dan nog wel noodzakelijke medicatie voorschrijven, logisch, geen speld tussen te krijgen.

Hafijn, Maandag 14 oktober mijn uroloog gebeld, "ja de dokter is druk bezig, kan hij u terugbellen. Ja graag." Tot zover geen probleem toch ? Dokter belt terug, "Ja, ik zal voor u antibiotica voorschrijven en de bloedverdunner ( fron?????) die u reeds gebruikt daarmee kunt u gewoon doorgaan." Ja maar dokter ik gebruik Clopdiogrel. "Oh, dan moet u acetylsalicylzuur gaan gebruiken en ik zal het recept faxen naar uw apotheek". Dinsdag haalde ik de medicatie op. De apotheker vroeg of ik al was gestopt met Clopidogrel. Nou nee. Ja, zegt de apotheker, de mri is volgende week dinsdag, de 22e. Kijk maar, het staat op het recept.

Ligt het aan mij of is de hele wereld gek geworden ?? U raadt het al, toen ik weer thuis was toch maar weer ( deze keer met enorme tegenzin ) de uroloog gebeld. Volgens hem was die notitie er door iemand van de apotheek in het Mumc bij gezet.

Ik word nog steeds niet vrolijk hoe één en ander daar in z'n werk gaat, echt niet.

Ik heb het gevoel dat ik met deze blogs een klucht vertel, het is echter de KEIHARDE waarheid, wat een geklungel .

2 reacties

O Ippitorri (leuke naam btw)

Wat een ellendige start van de onderzoeken en behandelingen. Ik zou ook vorig jaar een nier doneren. Ging ook niet door. Gelukkig vanwege minder ernstige obstakels.

Ik lees door!

Laatst bewerkt: 06/07/2020 - 21:37

Hey Rosavera

Het leven gaat niet altijd over rozen, in het begin na de diagnose ben ik boos geweest, maar wat heeft dat voor zin ?

Groetjes, Victor

Laatst bewerkt: 24/07/2020 - 13:42