Ga ik de sprong wagen ? ?

Maandag 28 oktober ben ik weer bij m'n huisarts geweest, een dubbel consult in verband met m'n oren en slaapmedicatie. We hebben ook gesproken over m'n vermoedelijke TIA of CVA en de prostaatkanker. Hij is bereid om een verwijzing voor een ziekenhuis van mijn keuze te schrijven. ik meldde dat nu m'n hersenpan hogere prioriteit heeft maar dat ik bovenop m'n prostaatkanker blijf zitten, letterlijk en figuurlijk, hij moest wel grinniken, hij zei dat hij niet met mij wilde ruilen, maar daar moest ik natuurlijk op reageren " Nou dokter, toen ik met fietsvakantie zou gaan wilde U maar al te graag met me ruilen " . De dokter moest weer grinniken en met een toch wel goed gevoel ben ik m'n slaapmedicatie ( die ik achter de hand wil hebben vanwege dat brein wat op hol is geslagen ) gaan halen.

Groetjes aan handjes en voetjes, Victor.