We liggen weer in het ziekenhuis!

Afgelopen week best wel een redelijke week na de derde kuur Folfox, heerlijk met mijn lief begonnen aan de sloop van de oude badkamer en begonnen aan de realisatie van de nieuwe! 
Door mijn ervaring van al vele verbouw badkamers kan deze ‘onze’ niet echt problemen opleveren! Er is tijd genoeg om het beste van het beste te bedenken en het voor een leuke prijs op google op te snorren! Dat is ook heel goed gelukt. Onze grootste wens was een toilet boven gezien onze klote kanker omstandigheden. Maar dat valt niet mee omdat er geen juiste afvoer is en ook niet gemaakt kan worden, het is een sanibroyeur geworden, wat een mooi systeem kan gewoon op een afvoer van een wasbak!                                                        
Nu genoeg over techniek, vorige week moest ik op vrijdag gewoon voor controlle, maar die nacht kreeg ik koorts en was heel kortademig waardoor ik in paniek raakte, ik moest mij om 8 uur melden en er werden meteen longfotos gemaakt, daarna veel bloed, niet uit de port cath jammer genoeg, Om op kweek te zetten de woensdag daarvoor ook al bloed maar dan voor de chemocheck!

Half elf bij mijn oncoloog die heel goed gestemd was, maar toch ook vond om eenweekje extra rust te nemen, ik dacht jottum badkamerparty gaat goed! En de folfox in de toekomst met 20 % naar beneden vind ik ook prima, ik denk dat ik me dan beterder voel, soms vergeet ik het, maar daar DRAAIT HET OM, GENIET EN LEEF 🍀👍😜🤣. Zolang we er nog zijn! Dus snel naar huis samen met mijn topvrouw weer begonnen, ons hele leven samen doen we ook alles samen gewoon een topteam! Vrouwlief aan de jagger en ik lekker opruimen, maar dan ineens wordt ik weer heel benauwd een beetje dampo en het gaat weer, ik gebruik alle beschermingsmiddelen, krijg absoluut geen stof binnen.zo gaat het hele weekend door met 3 koortsmomenten maar die zakte ook weer, totdat Maandagavond ik inelkaar storte geen lucht meer, kramp, bibberen, paniek, dus met spoed naar de eh, daar kwam ik niet meer weg, meteen aan het zuurstof, wat een natuurwondermiddel, in mijn longen is niks te zien, ze denken aan een moeilijk vindbaar virus( zeer lage weerstand) omdat ik ook al zo n rotvirus had in mijn mond! Maar nu is het Dindsdagavond laat en de koorts is weg de zuurstof is heerlijk en voel dat het wel weer goed komt, maar in de toekomst wel wat meer rust moet nemen, maar ja dat valt niet altijd mee! 
Ik hoop dat ik jullie niet verveel met al deze tekst, maar ik moest het ff kwijt en heel misschien heeft een collega er nog wat aan 👍🤣💪😘🍀❤️

3 reacties

Wat zijn jullie een bikkels!! Tussen de chemobehandelingen door nog even samen de badkamer verbouwen... het was voor mij een mooi verhaal om deze dag mee te beginnen. Ik hoop dat je je snel weer fit genoeg voelt om je project af te ronden. Geniet en leef!

Hartelijke groet,

Carolina 

Laatst bewerkt: 15/01/2020 - 08:39

Je badkamer verbouwen tijdens de Folfox! Top natuurlijk dat je dat kan, maar het woord verstandig ben ik wat voorzichtiger mee.

Ik gun je het beste.

 

Laatst bewerkt: 16/01/2020 - 08:14