Terug naar af..!?

Afgelopen maandag, 20 juli, kreeg ze na bijna 3maanden weer een controle, bloedonderzoek, en een scan.. Vandaag, 23 juli de uitslag.

Verdomme.. Toch niet het bericht waarop we zaten te wachten. Oké, nog geen uitzaaiingen. Maar de tumor, het lijkt wel of dat ie wakker is geworden. Het was al bijna een half jaar vrij rustig rondom die alvleesklier.. Dat verklaarde meteen de pijn waar yvet de laatste 10 dagen last van had.. Voor die pijn kreeg ze wat sterkere pijnstillers voorgeschreven.

4 augustus melden bij het cwz, voor het plaatsen van de picclijn, om dan, na een paar dagen weer te beginnen met de chemotherapie (folfirinox) die heeft ze eind 2019 goed doorstaan. Waarschijnlijk 4x een kuur, en dan kijken we wel veer verder..

Jammer dat het zo moet lopen. Het ging de afgelopen maanden eindelijk best wel goed, ze is best wel actief geweest, hebben best wel leuke dingen gedaan. De afgelopen 3 weken hebben we vakantie gehad., en dan moet de vakantie zo eindigen.. Jammer.. 

1 reactie

Heftig allemaal, maar niets is zo verradelijk als kanker. Alvleesklierkanker is één van de moeilijkste soort om te bestrijden ook al zijn ze nu verder dan 22 jaar terug. 

Mijn vader had ook alvleesklierkanker en heeft geen chemo gehad maar wel een operatie. 

Hoop houden ze kunnen steeds meer. Een lotgenoot heeft de Nano-knife methode gehad. Daarmee heeft ze een jaar verder gekund. Weer een ander Daan dezelfde chemo als uw partner. 

Je zal zelf ook het nodige opgezocht hebben en besproken. De overweging is altijd welke is de juiste?

Ik wens jou en je partner heel veel sterkte. Ik hoop dat ze weer goed de chemo doorstaat en dat hij doet wat hij moet doen.

Liefs Alice ❤🍀

Laatst bewerkt: 02/09/2020 - 07:30