update van voorbereidingen geld inzamelen voor Alpe d'HuZes.

Ik vind het heel fijn en bijzonder dat ik met het team van kanker.nl naar Alpe d'HuZes ga. Maar we wonen allemaal ver uit elkaar. Wat betekent dat het lastig is om elkaar te helpen bij doneeracties. Toch heb ik absoluut geen spijt dat ik een bingo-avond aan het regelen ben. Ik heb er zoveel voldoening van. Maar er gaat wel heel veel tijd inzitten om alle prijzen voor de bingo avond gedoneerd te krijgen.

Het ontroerd mij enorm hoeveel medewerking ik krijg. En dat de Alpe d'Huzes zo'n warm hart wordt toegedragen. Maar is van de andere kant ook niet gek. Kanker komt zo vaak voor. Ieder kent wel iemand die hier mee te dealen heeft gehad. Of moet er zelf mee dealen. Ik krijg indrukwekkende verhalen te horen. Positieve reacties omdat men zoveel bewondering heeft voor wat ik doe. Zo geweldig dat al bijna 90 personen zich hebben opgegeven om naar mijn bingo avond te komen. Al zoveel prijzen gedoneerd gekregen. Waardoor ik zelfs een tweede bingo-avond wil gaan regelen in maart. Het leuke van de prijzen is dat ik ze vanuit allerlei soorten bedrijven gedoneerd krijg. Dus een grote variatie van prijzen.

Nog 20 personen kunnen zich voor 22 januari aanmelden. Maar dan is echt elke stoel bezet die in de zaal kan staan.

Wil jij ook komen, wacht dan niet te lang met een berichtje te sturen. Want vol = vol 

 

 

10 reacties

Lieve Dasje, je bent geweldig bezig. Wat een inzet en wat een prachtige resultaten. Ik heb grote bewondering voor je.

Veel succes nog verder,

Hanneke

Laatst bewerkt: 07/01/2020 - 18:26

Geweldig, Dasje. Wat een inzet, ik doe het je niet na, echt geweldig. Veel liefs XXX

Laatst bewerkt: 08/01/2020 - 13:33

Wat een prachtig initiatief Dasje .

Mijn jongere broertje kreeg 2 maanden terug ook de diagnose kanker .

Leukemie !!!!!!

Op zijn werk gaan ze in zijn naam ook de alpe d 'huzes op .

Ben trots op je Dasje

Laatst bewerkt: 09/01/2020 - 22:07

Wat een afschuwelijk nieuws van je broertje. Heel veel sterkte voor hem en voor jullie allemaal natuurlijk XXX

Laatst bewerkt: 10/01/2020 - 10:56

Och Elske toch. Wat erg. Een lange weg te gaan voor je broer. Hopelijk gaan de behandelingen goed aanslaan.🙏🙏🙏 Mooi dat zijn collega's dit gaan doen. Heel bijzonder. Hoe heet hun team? Liefs Dasje 🌺🌺🌺

Laatst bewerkt: 14/01/2020 - 21:31

Hoi Dasje 

Mijn broer werkt in Veenendaal  bij pokon kunstmest . Ik vind het heel lief dat ze dat voor mijn broertje gaan doen 

Laatst bewerkt: 15/01/2020 - 20:00

Wanneer ik je verhaal lees voel ik de passie waarmee je het allemaal aan het organiseren bent. Goed bezig Dasje, ga zo door!

Liefs Bianca

Laatst bewerkt: 09/01/2020 - 21:40

super van je dat je dit organiseert. Het lukt mij  niet om erbij te  zijn ik kwakkel  al sinds dec  met een soort griep ofzo ( of wat het ook mag zijn)

Ik weet zeker dat je alle stoelen vol krijgt en dat het geweldige en gezellige avonden gaan worden. En dat tesamen voor een goed doel, wat wil je nog meer. 

Veel plezier, je kan het en zal aan jullie denken. 

xxx

Laatst bewerkt: 14/01/2020 - 14:43