Ik hoop voor dit jaar een beter jaar als vorig jaar!

Al zal dat wel pittig gaan worden, ik weet al een jaar dat ik niet meer kan worden! 2019 vond ik maar een heel raar jaar soms weet ik niet of ik nog wel in leven was, vooral de kuur oxaliplatin was bij mij een aanslag op lijf zowel lichamelijk als mentaal, maar ik gaf niet op, maar vaak wel op het randje gestaan! Afgelopen maand gaat ineens heel goed, ik heb me eigenlijk in twee jaar zo goed gevoeld! Ik kan me nu zeer goed vermaken, dat koste wel ff wat tijd, ik werkte als zelfstandig hovenier altijd keihard,dat is dan ineens kapot door die klote terrorist kanker, ik haat hem!

Maar nu sta ik erineens heel anders in, wat een innerlijke rust, ik ben nergens meer bang voor, hoe ? De wiet heeft mij enorm geholpen en als allerbelangrijkste het heerlijk samen thuis zijn! Wat is dat heerlijk! Ze is me allessie dat is ook het zwaarste, ogen dicht doen is niet zo moeilijk, maar wat je achterlaat, fuck wat een klotegedachte blijft dat ook!

Maar we gaan er toch weer voor, alweer me derde kuur thuis met pompje super hoor, echt veel beter als in het ziekenhuis 3 dagen, de 5fu kan ik goed handelen veel beter als de oxaliplatin wat was dat een rotmiddel bij mij,

Ik wens iedereen heel veel beterschap dit nieuwe jaar en alle geluk van de wereld want dat verdienen we toch wel💪🍀👍💥❤️

 

 

 

1 reactie