Tussen Oud en Nieuw..

Op 12 december j.l heb ik op deze blog een link staan naar de site cancer today. Voor wie geïnteresseerd daarin is: op deze site staat op 24 dec. een overzicht van een decennia lang onderzoek naar immunotherapie bij kanker. Getiteld looking back at a decade off progess. Ik heb geprobeerd dit artikel te downloaden maar dit kan qua extensie niet. Toen ik het las het overzicht realiseerde ik mij hoe alle stukjes onderzoek, juist ook de falende, bijdragen tot het grotere geheel van het zoeken naar oplossingen.ik ben daar zeer  van onder de indruk.er zijn ook veel persoonlijke verhalen. Het geeft ook hoop op verdere positieve ontwikkelingen in een tak van  wetenschap die bepaald niet stilstaat. Ik wens iedereen de vruchten toe van nieuwe onderzoeken en houdt moed en hoop in het nieuwe jaar!

Fijne🐞 Oudjaarsavond en een Gelukkig Nieuwjaar✨

Liefs van Jeron

3 reacties

Ik sluit me daar van harte bij aan: houd moed en hoop! Bikkelen tot de wetenschap ons inhaalt, is mijn motto.

Jij ook een gezellige jaarwisseling toegewenst en een goed nieuwjaar! XXX

 

Laatst bewerkt: 31/12/2019 - 15:07

Goedemorgen Jeron,
Met m'n goede wensen voor dit nieuwe jaar, heb ik het door jou bedoelde artikel toch wel kunnen binnenhalen. Als fotobestand.
Met alle plezier stuur ik jou dat toe, niet om openbaar te publiceren vanwege copyright-rechten. Daarom voeg ik het niet als bestand toe bij deze reactie. Als je belangstelling hebt, geef me dan in een privéberichtje jouw e-mailadres, dan kan ik het je als bijlage toesturen.

NB voor wie dat artikel wil lezen op de genoemde website,
klik hier voor een directe link.

Hartelijke groetjes, Tom

Laatst bewerkt: 01/01/2020 - 10:27

Hai Tom dank voor je aanbod. Ik heb het artikel al kunnen lezen.Dat is zo voldoende. Heb een goed 2020☘

Las op je blog over expertzorg voor kanker. Volgens mij ook een thema voor de patiëntenvereniging. Vraag me wel af of we met de academische zk het avl enz. daar niet veelal al op weg naar toe zijn? Maar daar weet ik te weing van... groet van Jeron.

Laatst bewerkt: 03/01/2020 - 07:51