De was buiten hangen.

Hoi beste mensen,

Getwijfeld of ik déze zou posten maar doe t gewoon  maar: mijn ervaringen op dit forum zíjn uiterst positief. Als groep /forum steunen wij elkaar enorm en daar straalt kracht en hoop  uit voor een ieder die dat net hard nodig heeft.we beginnen hier allen als vreemden voor elkaar toch steunt men elkaar snel zónder te oordelen.Puur van mens tot mens is wat telt. Hoe bijzonder, zeker vanuit het perspectief van de  ballast van onze ziektes in een wereld die vluchtig en wreed en langs elkaar heen levend kan zijn.

De laatste weken schuurt het wat bij mij t.a.v mijn verwachtingen en ervaringen op dit forum. Ik wil dit graag met jullie delen. Ik ben soms een beetje klaar met uitlatingen van subgroepjes onder elkaar. Ik weet nou onderhand wel hoe men over elkaar denkt voelt en hoe positief en mooi mens alle leden zijn.hou s op zeg dit is een forum geen club- sub groep.ook ken ik inmiddels  genoeg bejaardenhuizen en paalvarianten what ever that may be.maar waarom moet ik dat steeds ook weten??🤔 begrijp mij hierin heel zuiver s.v.p ik vind jullie allen prima personen en ook is het  meer dan  fantastisch dat mensen elkaar hier vinden!!! en beslist geen punt dat dit zichtbaar is en blijft op dit forum.wel pleit ik voor het maken van een iets kritischer schifting in wat prive in jullie groepje thuis hoort dan wel wat voor dit forum ook waardevol is.

Nou dit was t wel. Ik zou zeggen maak wat ik hier schrijf niet onnodig groot. Dat impliceert tevens dat we over mijn persoonlijke beleving hier geen bomen op gaan zetten: het is mijn beleving niet die van een ander  dus hoe ik het beleef hoeft niet de beleving van een ander te zijn en ook  dat is prima.over smaak en beleving valt immers weinig te twisten.

Fijn weekend

Jeron.

 

 

 

10 reacties

Lieve Jeron,

Van je hart geen moordkuil maken is het spreekwoord.

Jij hebt gelijk, volkomen gelijk. Tot deze conclusie waren wij ook gekomen. We willen helemaal geen sub groepje zijn en het is ook niet de bedoeling geweest om zo door te draven daar over.

Ons oprechte excuus dat dit wel gebeurt is. 

Liefs Alice❤

Laatst bewerkt: 18/01/2020 - 17:21

Hee Alise even aan en via jou:📩🖊

De was is weer binnen gehaald en opgeruimd.😉

Dank voor jullie reacties,

Liefs

Jeron

Laatst bewerkt: 18/01/2020 - 22:48

Jeron, nog even een tip voor jou. Als je een reactie plaatst, volg je automatisch het blogbericht. Klik je linksboven op de knop 'je volgt dit blogbericht', dan schakel je dit uit en ontvang je niet meer alle andere reacties. Dat is een stuk rustiger. 

Laatst bewerkt: 19/01/2020 - 09:48

Mee eens, Jeron. Dit gebeurde o.a. onder mijn laatste blog, ik heb gisteren al ingegrepen. Dank voor je eerlijkheid.

Hanneke

Laatst bewerkt: 25/01/2020 - 10:13

Ik zal er dan niet meer dan nodig is over zeggen en sluit me volledig aan bij Alice XXX

Laatst bewerkt: 18/01/2020 - 17:43

1 van de Marx broers scheef eens; iedere club of vereniging die mij als lid wil hebben daar wil ik geen lid van zijn.

Laatst bewerkt: 18/01/2020 - 19:44

Groucho marx:  1e persoon: "de vuilnisman is er..."  2e persoon: ".....zeg hem dat we niets nodig hebben."..

Laatst bewerkt: 19/01/2020 - 12:03

Hi Jeron, 

Het was mij enigszins, maar nog niet zo sterk opgevallen, maar de thread lezend, snap ik hem. Overigens heb ik een hele andere associatie bij paal, maar dat zal mijn Dirty Mind wel zijn 🤣. Goed dat je het benoemd hebt en mooi hoe daar dan weer op gereageerd wordt! 

Liefs, Jessica

Laatst bewerkt: 19/01/2020 - 08:35

Eh...? Ga me daar niet zo mee bezig houden hoe alle knoppen staan..maar bedankt voor de tip

 

Laatst bewerkt: 19/01/2020 - 11:48