Relaxed

Ik vind de controles altijd stressvol en mega spannend, behalve deze keer ik voelde me wel wat gespannen, maar verder redelijk relaxed.
Vroeg op want eerst bloedprikken dat moet anderhalf uur voor de afspraak. We zaten in de gang van het ErasmusMc richting kankerinstituut en de polikliniek oncologie met een kop koffie. Onbewust kijkend naar de mensen die langs lopen. Hoopvol, onzekerheid, angst, verdriet, boos, strijdlustig, opluchting en enorme blijheid. Ik heb het allemaal voorbij zien komen in het uur dat wij daar zaten en in alle emoties zag ik mezelf ook terug.
Ik heb deze gang ook al zo vaak gelopen en heb me ook zo gevoeld elke keer weer en deze keer was het opluchting en blijheid, want alles was goed en de oncoloog was erg tevreden, dus zo doorgaan met de Olaparib en inplaatsvan over 3 maanden terug pas over 4 maanden terug voor controle, een hele maand meer.
Ik word volgende week 60 en had vorig jaar echt niet gedacht dat ik dit op deze manier ( of überhaupt) zou halen. Ik ben zo blij dat ik weer een poosje relaxed door kan gaan met mijn leven en vooral genieten van alles wat op mijn pad komt groot of klein.

6 reacties

Wat fijn dat ook jij weer goed nieuws hebt! En ook heerlijk dat de controles minder vaak zijn. 

Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag volgende week. 

Liefs, Karin 😘

Laatst bewerkt: 24/09/2021 - 11:17

Heerlijk, Hanny, en zo'n maand extra is een mooi verjaardagscadeau! 

60 volgende week, ook van mij vast gefeliciteerd! Ik herken dat gevoel van een leeftijd bereiken die je niet meer had verwacht. Werd vorige week 57, terwijl ik dacht dat 55 wel het eindstation zou zijn. 

Ik wens je een fijne verjaardag en nog heel veel fijne dagen daarna!

Liefs, Hanneke

 

Laatst bewerkt: 24/09/2021 - 11:51

Dank je wel Hanneke. Jij alsnog van harte gefeliciteerd.
Fijn dat we steeds extra kwaliteitstijd krijgen, dit zijn de echte cadeautjes.

Liefs Hanny

Laatst bewerkt: 24/09/2021 - 14:05

Ik pak de tissues er maar weer bij, wat fijn, Hanny! Ik mag een half jaar wegblijven i.p.v 3 maanden, sjee wat spannend, maar ook heerlijk. Sterkte en liefs XXX

Laatst bewerkt: 24/09/2021 - 22:17

Ach Frie ik wilde je niet laten huilen, sorry. 
Maar wat fijn een half jaar, ja natuurlijk hartstikke spannend, maar zó fijn heel blij voor je. Lekker van genieten die extra maanden niet naar het ziekenhuis.

liefs Hanny 

Laatst bewerkt: 25/09/2021 - 07:35