Heel veel pillen

De dagen Drenthe hebben ons goed gedaan. We hebben lekker genoten van de zon en de mooie omgeving. En de laatste 2 dagen ook van de terrasjes. Het was heerlijk om even een paar dagen door te brengen met alleen maar aangename dingen, geen medische afspraken, geen oefeningen, even vakantie van alles.

De naweeën van de bestraling ebben weg. Mijn verbrande huid is goed aan het genezen. De vermoeidheid is er nog wel maar is goed hanteerbaar.  Ik heb vooral het gevoel nogal uitgewoond te zijn van de afgelopen 7 maanden.

Nog een paar dagen en dan volgt als het goed is de laatste etappe, wel een lange dit keer. Maandag begin ik aan de 6 kuren chemopillen slikken. 's Morgens 4 en 's avonds 4. Telkens 2 weken slikken en 1 week rust, dus aan het eind daarvan zitten we al in oktober. Tegelijkertijd start ik met wat als hormoonpillen bekend staat. Eigenlijk zijn het pillen om de eigen hormoonproductie af te remmen.  Die hormoonpillen ga ik nog jaren slikken. Omdat dit alles slecht is voor de botten, krijg ik ook nog pillen met calcium en vitamine D.  Plus nog injecties die zowel de botten helpen als nieuwe narigheid afremmen.

Ik kan het er dit weekend nog even van nemen, daarna is het aanzien wat de effecten zijn van al die medicijnen. Ik hoop dat ik er qua smaak en eetlust niet teveel van merk. Ik begreep wel dat je er misselijk van kunt worden, maar ik heb daartegen geen medicijnen gekregen. Dat zou dus best mee kunnen vallen.

Intussen begin ik qua haar al weer voorzichtig van een kapsel te spreken. Voor wie mij nog niet gezien heeft: laten we zeggen dat het nu platinablond is. 

1 reactie

Fijn, dat jullie ff lekker hebben kunnen genieten, da's heel belangrijk. En ja, het vooruitzicht dat je nog wel ff bezig bent, dat lijkt nu heel lang, maar je zult zien, als je er op terug kijkt, dat het best snel gegaan is, had ik ook na mijn behandelingen van 85weken, nu inmiddels alweer 10 jaar geleden, dat ik net begon, deze week. Tijd vliegt😘

Laatst bewerkt: 08/06/2020 - 09:12