Bijkomen maar

Vandaag dag 4 en tot zover gaat ook mijn voorraad medicijnen. Ik heb niet alles hoeven slikken en vandaag helemaal niets meer tegen de misselijkheid. Daarmee is mijn eetlust nog niet als voorheen. Ook smaken veel dingen anders en slikspieren doen soms raar. Maar ik ervaar vooruitgang, kan per dag meer aan, al is het mondjesmaat. Ik moet mijn bezigheden nog doseren.

Intussen valt er nog het nodige te regelen, zoals vervoer. Ik mag kosten declareren en ook een taxi gebruiken en dat ga ik nodig hebben. Vandaag de aanmelding afgerond en de eerste rit voor maandag naar het AvL afgesproken. 

Na de nodige telefoontjes over mijn afspraak bij het AvL kreeg ik de dokter zelf aan de lijn die ik maandag ga spreken. Het was me nog steeds niet duidelijk waarom ik het hele diagnoseritueel eerst weer door moet. Het komt erop neer dat ik voor zowel de Oligo studie als een Oligo behandeling mogelijk in aanmerking kom. (Die studie is natuurlijk ook een behandeling, maar kennelijk kan ik ook gewoon zonder de studie erachter hetzelfde traject in). Maar om mij goed te kunnen vertellen wat de mogelijkheden zijn, willen ze toch zelf eerst de onderzoeken doen die daarvoor nodig zijn. Het voordeel is dat ik dan maandag alle onderzoeken heb, het hele team daar dezelfde dag naar kijkt en dat ik dan daarna het gesprek heb. Dat wordt dus een lange dag maar ik ben wel ik 1 keer klaar. 

1 reactie

Dat is heel fijn dat alles op één dag kan, scheelt je een hoop energie, die ontbreekt, kun je niet uitleggen, hoe dat voelt. Vind het super knap van je, dat je openstaat voor die behandelingen, van mensen zoals jij kunnen ze heel veel leren. We denken aan jullie, heel veel sterkte ermee. Liefs van Cees en Anja 

 

Laatst bewerkt: 21/10/2019 - 07:40