Nieuwe onderzoeken en uitslagen.

Nieuwe onderzoeken en uitslagen 

Vandaag heb ik een BOTSCAN in het Maasstad ziekenhuis. 

Eerst om 08.30 uur die nucleaire vloeistof ingespoten en dan na 2,5 uur de Botscan zelf. Dit alles omdat mijn PSA gestegen is van 1.5 naar 13.8 en dus wil mijn Oncologe weten waar die plotselinge PSA stijging vandaan komt.

Donderdag dan mag ik naar get Van Weel Bethesda Ziekenhuis in Dirksland, daar krijg ik dan een CT-SCAN en als toetje mag ik naar Brielle om van de 2 voorgaande scans de uitslagen te gaan aanhoren en tegelijk het plan van aanpak om die PSA weer naar beneden te halen.

Al met al voorlopig weer in de molen.

Het ging te lang, te goed. Ik had de laatste weken aal wat meer last van vermoeidheid en pijn in mijn linker heup en mijn rechter schouder, dus ik hoop maar dat daar GEEN uitzaaiingen zijn.

Het mogen ontstekingen zijn maar absoluut geen nieuwe uitzaaiingen.

5 Oktober krijg ik dus de uitslagen en dan tijd genoeg om ons druk te maken. Aan die scans kan ik niets veranderen.

Greetz Robert 

6 reacties

Dag Robert,

Het is dus maar weer afwachten. Natuurlijk vreemd dat de PSA weer zo gestegen is. Laten we er maar het beste van hopen. Succes.

Groet,

René

Laatst bewerkt: 28/09/2021 - 20:00

Idd vreemd Rene. Die stijging van mijn PSA, maar gisteren de Botscan gehad, mogen de ct-scan en dan 5 Oktober de uitslagen daarvan. De eerste 2 heb ik geen zenuwen voor maar de uitslagen wel. Maar ja, het is hopen en afwachten wat het nieuwe behandelplan gaat worden.

Groeten Robert 

Laatst bewerkt: 29/09/2021 - 08:30

Waardeloos Robas, zo'n snelle stijging. Ze houden je trouwens wel goed bezig, je moet echt van Jut naar Jil. Sterkte de komende dagen, ik zal voor je duimen.

Tom

 

Laatst bewerkt: 01/10/2021 - 20:39

Tom,

Inderdaad, ze weten me wel in conditie te houden, Rotterdam, Dirksland en dan tenslotte morgen de 5e Brielle om de uitslagen te bespreken en een plan de campagne op te stellen.

Daarbij kwam net nog even een belletje van de assistente van mijn Oncologe bij. Of ik vandaag nog even bloed wilde gaan prikken, want de uitslagen van vorige week zijn net iets te oud om goed te beoordelen.

Een stemmetje in mij zegt dat dit een controle is, en dat er iets gevonden is en ik dit morgen ga horen maar mijn Oncologe dit voor 1000 % zeker wil weten.

Ik hou mijn hart vast beste Tom.

Keep you Posted

Robas

Laatst bewerkt: 04/10/2021 - 10:46

Het zijn spannende tijden Robas, steeds maar weer die onzekerheid, waardeloos.

Ik blijf duimen voor je.

To.

Laatst bewerkt: 04/10/2021 - 13:27

Spannend blijft het zeker, temeer je er zelf geen in invloed op hebt. Positief blijven denken, hoe hard dat ook soms is. 

Tof dat je blijft meeduimen. 👍👍

Laatst bewerkt: 04/10/2021 - 17:54