Dalende bloedplaatjes.

Dalende bloedplaatjes.

Ik heb om de 3 weken chemo op 65 % van de volle 100 %. Dit laatste heeft met Neuropathie  te maken. Dit moet 10 kuren zo doorgaan, ik zit nu op kuur 7, maar voor de 3e keer in totaal, waarvan 2x achter elkaar nu dalen mijn bloedplaatjes. Eerst van 96 naar 82 en nu verder gezakt van 82 naar 74 waardoor nu 2 x achter elkaar de Chemo niet doorgaat. Is dit voor anderen herkenbaar, en dan met name de dalende bloedplaatjes en heeft jullie Oncoloog hier een eventuele oplossing voor?

3 reacties

Hoi Robert,,,ook ik geen problemen gehad met de bloedplaatjes,,,,in 2017 6 chemo's gehad,,,en vorig jaar ook 10 stuks,,,wel heb ik er ook neuropathie van over gehouden wel heb ik het gevoel dat de neuropathie wat verdwijnt,,,,nee van de bloedplaatjes heb ik gelukkig niet hoeven meemaken,,de 3 weekse infusen gingen gewoon door,,,,ik wens je veel succes Robert met de behandelingen

groetjes Roelie 

Laatst bewerkt: 13/07/2022 - 17:59

Dag Robert,

Het probleem met de dalende bloedplaatjes herken ik ook niet. Ik heb 6x chemo gehad, die na 2x is teruggebracht naar 80 % i.v.m. overmatige bijverschijnselen. Ook ik heb er (nog steeds) neuropathie aan overgehouden. Ik denk elke keer dat mijn sokken dubbel zitten, maar dat is niet zo. Maar daar ben ik inmiddels aan gewend. Zo probeer ik al mijn ongemakken mij eigen te maken (hevige transpiratie, afgescheurde supra spinatus, slijmbeursontstekingen, e.d.). Al met al geen pretje, maar er is mee te leven. Ik hoop ook voor jou dat je de ongemakken de baas blijft en nog kunt genieten van alles wat je dierbaar is.

Groet en sterkte,

René

 

Laatst bewerkt: 14/07/2022 - 20:31