Moeilijk weekend

Haken voor kleindochter

Moeilijk weekend, aanstaande woensdag is er weer een bezoek aan het ziekenhuis gepland, ik denk voor radiotherapie ( maar op mijn site van het ziekenhuis zie ik een chirurg staan?) zal wel ga ik morgen wel ff achteraan bellen. Ik als gespecialiseerde verpleegkundige ( 10 jaar op een ccu, 5 jaar op een IC en alweer 8 jaar op de seh) weet ik soms teveel, maar ik ergerde me ook altijd aan de patiënten die meer als 10 pillen per dag slikken en daar over klagen maar niet eens weten waarom ze ze slikken en waarvoor... dus ik bereid me goed voor op dit gesprek. Het enige nadeel is dat dan mijn hoofd overuren maakt, en ik de hele nacht lig te woelen mijn hersenen ook niet aardig zijn en mij alle ramp scenario’s die er ook maar zijn mijn hoofd laten passeren. Maar inmiddels zijn er meer als 1400 mensen die mijn berichten hebben geschreven en ik hoop dat onder deze ervaringsdeskundigen mij iets rust kunnen bieden. En als je mijn vragen niet snapt of te technisch vind schrijf me dat en ik leg het uit. ( heb de vraag ook al bij een deskundige van dit forum neer gelegd, maar soms vertrouw ik de ervarings deskundigen beter) ik heb dus LCIS in de linker borst deze is op 4 maart verwijdert, borstbesparende operatie🙏 Maar op de MRI hebben ze in mijn rechter borst al meerdere “afwijkingen” gezien BIRADS 2. Van LCIS weten we dat kan terug komen in dezelfde borst of in de andere, hoe groot is dat percentage, en waarom willen ze niet een punctie doen van rechts, soms zijn Birads 2 ook al wel eens niet goed ( ik heb lcis!)

de snijplanken en mijn ene okselklier die is verwijdert is schoon🥳 maar nu las ik gisteren in mijn PA verslag dat aan een zijde de marge 0,1 cm is, vind ik heel weinig, kun je dat dan wel schoon noemen.

waarom wordt er niet bij een her2 controle sowieso de Fish- test gedaan want die is veel betrouwbaarder las ik op de site van UMC Amsterdam.

 

nou deze vragen hebben mij de afgelopen nacht bezig gehouden, ik wordt er gek van... wordt de wereld ooit weer normaal. 
ben aan het haken voor mijn kleindochter leidt af, ga zo ff naar mijn broer en moeder, manlief heeft late dienst en ik ga daar eten, me laten verwennen door moeders. Ik neem een diepe zucht, zet mijn happy face op maar mijn hoofd doet niet echt mee. Lieve forum lezers bedankt dat jullie er zijn. Wens iedereen sterkte en beterschap of gewoon een dikke knuffel.