Daar gaan we weer

Te vroeg voor fysio

Het weekend was al niet top, slecht slapen, last van mijn arm... ggggrrrrrr. Gisteren zei ik tegen mijn man, kijk eens even naar die borsten de linker ( geopereerd) is toch dikker? Nou vind ik wel meevallen, maar elke keer als ik zondag van boven op mijn borsten kijk is ie toch echt dikker/anders. Na het bezoek aan mijn moeder zat dat nieuwe jasje ook al niet lekker, te strak.... weer thuis ( manlief heeft late dienst) ff lekker lang douchen, en bij het afdrogen ja die borst is echt toch veel dikker. Na de operatie was het een cup kleiner als mijn andere borst en nu is ie weer 2 cups groter. “Ik kan toveren🥴😜” en voelt ie nou ook warm aan, wachten op manlief dat ie thuis is. Kijk ter afleiding alvast op Netflix het afgelopen seizoen formule 1 dat begint weer, we waren anders afgelopen jaar naar de laatste wedstrijd gegaan, Corona gooide roet in het eten, misschien zit het dit jaar erin🙏🙏🙏🙏

manlief vind nu toch ook wel dat ie dikker is zowel onder de oksel en mijn bovenarms, voelt het ook warmer.... 🥴 geen idee ja misschien iets ( het is een lieverd😍) 

 Vanmorgen maar direct met de poli gebeld, dat het dik wordt, ja maar ik mag langs komen maar ik moet woensdag ook al, voor de bespreking voor de radiotherapie eerst nog ff naar de mammapoli... punctie, ze gaan kijken bij koorts of verdere toename eerder aan de bel trekken.

eerst maar eens een thermometer gekocht.... naar de fysio, die vind het ten opzichte van vrijdag ook dikker en onrustiger, lijkt wel een pus kopje op te zitten, nee hè. Ze masseert mijn spanning uit mijn nek en schouderblad, vandaag geen andere therapie eerst zeker weten dat het geen abces of iets dergelijks is. Je meld je wel als je koorts krijgt hè, ja dat beloof ik🥴 mijn zoon in Nijmegen is morgen jarig daar zou ik met dochterlief naar toe... 🙏🙏🙏🙏23 wordt ie alweer, wat vliegt de tijd. Super trots op hem op mijn dochter en op de jongste ( die zit helaas met Corona in Italië bij zijn vriendin)( is er niet ziek van, mag alleen niet terug reizen)(heb niet de indruk dat ie ons mist, had zijn vriendin door Corona een half jaar niet gezien.

ga lekker douchen en spoelen en dan vroeg naar bed en niet verder ziek worden aub, ❤️❤️❤️ Bedankt allemaal voor het lezen

2 reacties

Hallo Anet. Begrijp uit je verhaal dat je wel naar de poli mocht komen, maar niet bent gegaan! Waarom heb je het niet even laten beoordelen? Warme groet Dasje 🌺🌺🌺

Laatst bewerkt: 22/03/2021 - 21:06