Achteraf

Mijn steun en toeverlaat

De afgelopen 36 uur heb ik mijn verhaal verteld van de afgelopen 5 weken, gisteren borrelde dit in mijn op, kwam op deze site terecht ( toeval bestaat niet roep ik al jaren) en zag dat je zelf een blog kon schrijven. Gisteren op mijn luie dag, omdat de laatste dagen toch wel wat druk waren heb ik in eerste instantie alles van me af geschreven, zodat mijn naasten maar nu en later ikzelf dit ook terug kan lezen. Vandaag voor het eerst bij maatschappelijk werk geweest om te praten en dat deed goed. Vergeetachtigheid malen en ga zo maar door, Anet het hoort er allemaal bij, je verstand maakt keuzes wat hij nu wel of niet wil en of moet onthouden. Ben zelf nooit zo van dat soort dingen analyseren maar ik kwam er toch met een goed gevoel vandaan en heb al een nieuwe afspraak staan voor over twee weken.

ff op de afdeling lunchen, want ik heb ook nog een afspraak voor intake oncologische fysiotherapie, zo dan hoor je er echt wel bij! Maar goed, nu al tips gekregen voor mijn dove arm ik oefen toch nog te weinig, dus direct een katrol ding gekocht, en moet nu ook thuis drie keer per dag aan de bak. Ff gezellig met collega’s bijgekletst, lieverds zijn het toch.

tenslotte ff op kraamvisite bij mijn vriendin, week na de bevalling/keizersnede, loop ook al weer rond, topper. Kleine Sem is een plaatje. Ga nu toch naar huis, het was weer een confronterende dag, maar toch ook eentje met een gouden randje, fijn dat ik dat ook zie.

we sluiten de dag af met een lekker wandeling na het avondeten in ons nieuwe dorp. Er is nog veel te verkennen, maar dankbaar voor ons nieuwe huis en die geweldige man aan mijn zijde. Love YOU ( more )😜❤️

1 reactie