Leef met volle teugen

Het is alweer ruim 1 jaar geleden dat ik een recidief kreeg. Mijn verhaal deelde ik destijds op Olijf.nl  Ik heb vanaf toen heel veel mooie momenten mogen beleven en ook mijn cruise met de kinderen en aanhang mogen beleven. Wat vliegt de tijd. En ik geniet nog steeds van alles om me heen. Nooit gedacht dat ik zover zou komen. Na een aantal behandelingen verder voel ik mij nog steeds goed en hoop dit nog lang vol te houden.

Al weet ik dat er steeds iets met mij mee wandelt, laat ik mij dat niet beïnvloeden. Toen ik pas de diagnose kreeg van ovariumcarcinoom zei ik telkens" ik heb de ziekte maar ik ben hem niet" en dat geldt nog steeds voor mij. Eigenlijk heel bizar dat er in je lichaam van alles kan af spelen waar je aan de buitenkant geen noot van hebt. Het gaat eerlijk gezegd niet alle dagen even gemakkelijk maar ik doe mijn best. Ooit hoop ik dat ze tegen allerlei soorten kanker iets vinden en dat ovariumcarcinoom eerder opgespoord kan worden. Want net zoals bij vele soorten kanker brengt dit ook heel veel teweeg in iemands jonge leven en gezin en het je hele mens zijn. Voor mij is het ook afwachten wat mij het volgend telefonisch consult gaat brengen op 17 juni wat betreft mijn tumormarkers die flink gestegen waren naar 1284. Toch ga ik een paar dagen naar Ameland met mijn partner om werkelijk even uit te waaien en te genieten. Leef je leven met volle teugen. Het heeft ondanks vervelende dingen ook iets heel moois. 

Via onderstaande link kunnen jullie mijn stukje bij olijf lezen

https://olijf.nl/ervaringsverhalen/verhalen/verhaal/finie/

Dikke knuffels voor iedereen en hele fijne tijd

2 reacties

Een mooi en levenslustig blog heb je geschreven. Ik hoop heel erg op een goede uitslag in juni, en dat er voor jou ook nog vervolgmogelijkheden zijn.

Wat heerlijk dat je naar Ameland gaat, een prachtig eiland. Ik ga naar Terschelling, ik weet niet of ik de punt van de Boschplaat nog haal, maar zo ja, dan zal ik naar je zwaaien, en zo nee, aan je denken.

Liefs en sterkte,

Hanneke

Laatst bewerkt: 27/05/2020 - 13:36

Lieve Hanneke ,

Hoop dat je mooie dagen hebt op Terschelling. Geniet er in ieder geval van. En wie weet red je de Boschplaat wel. En als we aan elkaar denken is dat net zo als naar elkaar zwaaien. 

Liefs Finie

Laatst bewerkt: 27/05/2020 - 15:28