Verandering

Juni 2020

De eerste chemo kuur zit erop. 
Omdat ik met een trail(onderzoek) mee doe , heb ik elke 3 kuren een mri en nog een paar onderzoeken. Het onderzoek houd in , of ze minder chemo’s kunnen geven . 
 

Na de tweede kuur begon mijn haar echt goed uit te vallen en heb ik besloten om het er af te laten halen .
 

Ik had mooi lang blond haar , mijn dochter is ook mee geweest om een pruik uit te zoeken Ze zei ook dat ze het fijner vond om mij met haar te zien ( ik zelf maakte er niet zo punt van , ik doe het voor mijn dochter) .  
Ik heb een groepsapp aan gemaakt zodat ik maar 1 x mijn verhaal hoe te vertellen ( afspraken,uitslagen enz)  . Dus ook dat ik besloten heb om mijn haar er af te halen die dag. Het is maandag en ik rij naar de winkel om mijn pruik op te halen. De tondeuse ging aan en het haar ging in plakken op de grond “ kaal hoofd “ ik zag mijn litteken nu duidelijk en ik schoot in de lach “ mooi koppie😀🤔.  Pruik op en ik zag er weer uit met mooi haar. Dus wat ga ik doe , ik gooi me gelijk in het diepe en ga naar me werk . Ach wat was ik hyper en zenuwachtig. Maar ze vonden het prachtig er waren zelfs mensen die het niet eens zagen dat ik een pruik op had . 
 

Me telefoon ging . Me neefje belde of ik thuis was want hij kwam ff een bakkie halen . 20 min ben ik thuis.  “Tot zo”.   
Ik loop mijn tuin in en zie me neef met de vriend van mijn nicht zitten en ZE HADDEN EEN KAAL HOOFD!!!   Geweldig wat een fijn gevoel en wat een super mooi gebaar . Mijn man kwam thuis en deed gelijk mee . Ik heb er een mooie foto van gemaakt en in de groep geplaatst . Zo waren er nog meer vrienden die hun hoofd kaal scheren , mijn schoon zus heeft een groot stuk van haar haar gedoneerd. Ach wat is een mooi gebaar en zo lief ..  Het geeft je zo een goed sterk gevoel. Samen staan we 💪🏻 . Een week later kreeg ik van mijn zoon nog een mooi kado iets wat echt uit het hart komt , hij heeft een tattoo gezet  een roos met mama( als steel) .  
 

Uiteindelijk draag ik mijn pruik niet meer heb ik alleen nog maar een mutsje op , mij dochter is er aan gewent . Het is goed zo . 
 
🌸