Even van me af schrijven

Chemo klaar 

 Ik ben een late blog schrijver . Ik merk toch wel dat ik graag er over wil schrijven en mijn ervaring wil delen . En natuurlijk wat jullie  mee maken .  Ff een kleine update van af  20 april

deze week had ik vocht verlies uit mijn tepel en mijn borst was gevoelig op aandringen van mijn collega en man heb ik toch gemaild naar mijn huisarts. Moest gelijk bloedprikken en smiddags langskomen .  Tja dat werd een paar dagen later naar het ziekenhuis voor een echo.

Man mee lopen naar binnen maar wegens Corona mocht me man niet mee dus hij is terug gegaan naar de auto. Ik aan de onderzoeken . Ik was /ben nogal nuchter er in tot dat ze een punctie gingen doen ( oeps toch geen ontsteking ).  Door gestuurd naar de mamapoli. “Bent u allen “?   Ja. Me man mocht niet mee naar binnen . “Wilt u dat u man er bij is?  Ja graag. Ik mijn man bellen was hij naar de stad aan het lopen.   
Jammer dan . Wat blijkt het is een tumor van meer dan 8 cm en een grote kans op kanker (slik). 
 

20 april  het telefoontje.  Borstkanker ......    Hup het knopje  ik moet dingen regelen   Me moeder bellen ,me zussen , me kinderen , me vrienden .  Me man troosten “ ach wat was hij emotioneel . Snel zijn zus geappt dat ze moest komen .

Met mij ging het wel goed tot de dag voor de pet-scan. Ik zag er zo tegen op .  Ja ik wist dat ik borstkanker heb maar nu was het om te kijken of er uitzaaiingen waren. .  Ik wou niet naar bed ik wil niet dat het donderdag 23 april word😢.  
28ste pas de uitslag.  Oké het zit in me lymfklieren in mijn oksels  maar gelukkig niet verder😀. .  
 

De behandel plan.

9 kuren chemo met trastuzumab en pertuzumab ( laatste 2 zekers tot mei 2021 om de 3 weken ).  1 kuur bestaat uit 3 wk.   Dan de operatie ( borstamputatie). En als laatste de bestraling  


 

Volgende X het verloop van mijn chemokuren . 

 

 

3 reacties

Wat heftig en helemaal alleen. Dan ineens staat je wereld op zijn kop en de tijd van onderzoek naar uitslag kruipt voorbij.

Sterkt en liefs Alice ❤😘

Laatst bewerkt: 20/11/2020 - 13:33

Lieve Eefver,

Lekker schrijven, dat geeft ruimte in je hoofd en hart! Heel veel sterkte in dit heftige proces!

Blijf overeind, liefs Kassie

Laatst bewerkt: 21/11/2020 - 14:00