Update 18 van dinsdag 14 januari 2020

Update 18 van dinsdag 14 januari 2020.

Vorige week donderdag, 11 januari dan goed opgenomen geworden in de Hospice in Born en dat voelt volkomen goed. Goede zorg, aanwezigheid van deskundigen en betrokken vrijwilligers. Mij omringt ook het gevoel van de ongeziene, geestelijke wereld met prachtige, oranje vleugels.

Wat wil je nog meer in deze fase van het Leven? Ik ben hier echt op mijn plek in de Hospice en merk ook steeds meer dat ik de behoefte heb om naar binnen te keren. Te denken aan en in innerlijke vrede, rust en òp naar een volgende stap. Soort bevalling de andere kant uit en niet of niet meer te hoeven denken in pijn of onrust. Gisteren is in overleg met de huisarts gestart met een morfine pleister, laagste dosering om dit te behelpen.

Zondag is er voor mij in de kerk gebeden en gevraagd om gebed en vertrouwen in plaats van bezoek. Er komt een tijd van loslaten en afscheid nemen en dan is fysiek bezoek m.i. eigenlijk alleen nog maar belastend. De nog zijnde aanwezige  ruimte mag ingewisseld worden voor vrede, hartsverbindingen en sturen van vertrouwen, licht en kracht.

Mooi hoor dat dat kan! We zitten allemaal met en in elkaars hart verbonden en dat blijft wat mij betreft ook zo. 

Ook hier zal ik mij melden áls er nieuws is en áls het mij  nog mogelijk is. En dat is het dan ook. De Hospice  of mijn eigen omgeving zal uiteraard geen informatie geven ivm de privacy gevoeligheid én ik ben maar een gewoon mensenkind  met uitgezaaide longkanker, veilig op weg naar God.

Vertrouw hierin op jullie begrip en zeker ook nogmaals mijn hartelijke dank voor alles wat we in dit leven samen hadden en mochten ondervinden. Het is zeker niet altijd gemakkelijk geweest, maar zo de moeite waard.

Caroline

11 reacties

Lieve Caroline,

Immens onder de indruk ben ik van hoe je dit doet. Zo kalm en waardig zie je het onder ogen.

Het geeft mij ook vertrouwen voor de weg die ik moet gaan. Dank je wel.

Ik hoop je nog te lezen, maar zo niet, goede reis en behouden thuiskomst.

Heel veel liefs,

Hanneke

Laatst bewerkt: 14/01/2020 - 16:35

Lieve Caroline, ik heb het in onze Facebookgroep gezet en ik herhaal het hier: ik wens je nog prachtige momenten en fijne gesprekken, en geen pijn. Laat goed voor je zorgen, spreek de mensen die je wilt spreken, geniet van wat nog belangrijk is voor je. En zoek rust, als het zover is dat je dàt wilt. Heel veel liefs XXX

Laatst bewerkt: 14/01/2020 - 17:44

Lieve Caroline,

Wat een mooie blog. En wat fijn dat je je op je plek voelt in het hospice. Laat je omringen door zorg, liefde en rust!

Joke

Laatst bewerkt: 14/01/2020 - 18:11

Lieve Caroline,

Je bovenstaande woorden hebben mij diep geraakt... wat een spirit, wat een inzicht, wat een wijsheid...  Ik vind je een warm en mooi mens. Dank voor het laten zien en delen van wie je bent en wat je bezighoudt. Ik stuur je vanaf hier vertrouwen, licht en kracht voor de tijd die komen gaat - zoveel als je nodig hebt. Je bent in mijn gedachten. 

Lieve groet,

Carolina 

Laatst bewerkt: 14/01/2020 - 19:24

Ik wens je nog mooi momenten toe met je dierbare en een rustige overgang naar het licht😘

Laatst bewerkt: 14/01/2020 - 22:58

Beste Carolien,

Fijn dat er voor je gebeden wordt!! Dat is de grootste kracht! Ik zal ook voor je bidden, het is zo wonderlijk wat gebed kan doen, de Here houdt van je en Hij zal je nooit verlaten, ik geloof dat er een paradijs wacht waar geliefden je opwachten en begeleiden!! Hierbij zend ik je heel veel liefde,

Anne (zuster in Christus)

Laatst bewerkt: 15/01/2020 - 15:09

Lieve Caroline,

ik wens je alle rust en een pijnvrije reis toe naar je volgende bestemming. 
dankjewel voor wie je bent en je positieve kijk op je leven! 
 

lieve groet,

Mignonne

Laatst bewerkt: 17/01/2020 - 10:18