Kleine update van 21 oktober, bestralingen zijn achter de rug!

Kleine update: ja, bestraling 5 is achter de rug 😄, klaar! De arts vond het fijn dat ik weinig bijwerkingen had ervaren, buiten heel veel slapen maar dat is alleen maar goed. Nog even oppassen volgens hem: de bestraling werkt nog 5 dagen 'heel erg door' en daarna nog 1 maand én dan is deze opruiming achter de rug. De komende 5 dagen de tabletten tegen de misselijkheid blijven innemen. Vanaf volgende week maandag in overleg met de arts de pijnmedicatie gaan verlagen 🙏.

Hij heeft me ook precies laten zien waar en hoe ze bestraald hebben, ik ben zelf onder de indruk van het oppervlak!
Dat is 1, nu morgen de 1e MRI controle voor de uitzaaiing in mijn hoofd, dat is ook alweer 3 maanden geleden dat dit ontdekt is en deze uitslag hoor ik volgende week. Ben benieuwd hoe het daar er uitziet! 

Tot zover en bedankt voor al jullie zonnestralen, het heeft me echt zó geholpen 🌞, 💞