Even een kleine update

Hallo lieve mensen, even een kleine update van mij. Het is best stabiel hier en ik moet erg wennen aan de veranderde, lees beperkte horizon. Alle klachten hebben een andere kleur gekregen. Gisteren bij de huisarts voor een aderontsteking op mijn onderarm, moet nu 14 dagen bloedverdunners slikken en een heel rood mondslijmvlies en tong, geen schimmel, nu bosbessensap. Ja, eigenlijk symptomen van veranderingen in mijn lichaam en hiermee het besef dat de kanker groeit. Echter ook blij dat dit een 'natuurlijk proces' is en ik niet ziek ben van iets van buitenaf. Morgen weer naar de hypnotherapeut om goed naar onderliggende emoties te kijken. Verder héél veel leuke afspraken en zondag een bos-bad wandeling gemaakt, heel rustig gelopen door het bos en genoten van alles wat er was.

En Dolly doet het best goed en ik noem het stabiel, maar het gaat langzaam achteruit. Tot zover weer en een mooie, zomerse en fijne dag gewenst. 🌷

1 reactie

Wat beschrijf je het mooi en eigenlijk ook vredig. Je hebt vrede met de situatie en wat er komen gaat. Ik vind het erg bewonderenswaardig. Mijn vader was ook heel sterk en positief met alles wat op zijn pad kwam. 

Hoewel hij ook echt wel eens momenten heeft gehad dat hij bang was wat er zou komen. 

Geniet van die prachtige wandelingen met Dolly en snuif die heerlijke boslucht op! 
Liefs, Burdie

Laatst bewerkt: 13/03/2019 - 20:22