Uitslag pet-scan

Vanmorgen werd ik gebeld met het bericht dat er geen uitzaaiingen gevonden zijn met de pet-scan. Dat is een enorme opluchting. Ze zagen de tumor op de pet-scan die ook al op de echo te zien was. Deze is 1,2 cm, hij is 50 procent oestrogeen gevoelig en eiwit negatief. 

Hoe de behandeling eruit gaat zien horen we nog. De vorige keer heb ik twee operaties, bloedtransfusie en 16 chemokuren gehad. Dat was een heel traject en het is spannend wat het nu wordt. Er is gesproken over operatie, bestraling en 10 jaar hormoontherapie maar het is nog niet duidelijk. Je lichaam kan sommige chemokuren maar 1x als behandeling aan hoorde ik. Maandag is het MDO, daarna hoor ik meer. Ook gaan we een second opinie bij het AVL aanvragen zodat ze mee kunnen denken over de behandeling. 

Ik hou jullie op de hoogte! 

 


 

 

5 reacties

Ondanks deze moeilijke periode toch wel heel fijn nieuws dat er geen uitzaaiingen zijn, denk ik. Heel veel liefs Anoes 

Laatst bewerkt: 10/12/2020 - 16:22

Diannev,

Goed nieuws dat er geen uitzaaiingen zijn. Tweede opinie vragen is een goed idee is spannend want je weet niet goed wat er gaat gebeuren en dan die vragen maar alles komt goed maar heeft tijd nodig. Ik had tumor 1.2 cm 1.5 cm verwijderd borstsparend operatie chemo, 32 bestralingen, 18 herceptine en 5 jaar hormoontherapie behandeling sinds 1 september voorbij 1 maal per jaar op controle en nu bezig om te herstellen want heeft wat gedaan met ben lichaam(bijwerkingen) maar het komt in orde.

Kristien,

Laatst bewerkt: 11/12/2020 - 15:43

Wat fijn dat er geen uitzaaiingen gevonden zijn. Heftig dat je dit nogmaals mee moet maken. Hopelijk blijft chemo je nu bespaard, maar alles om te blijven leven! 

Heel veel sterkte

Laatst bewerkt: 11/12/2020 - 23:01

Ooh wat een opluchting dat er geen uitzaaiingen zijn Dianne. Natuurlijk is dan nu de onzekerheid over wat dan nu en hoe, maar de eerste stap is weer helder. Ik wens je alle kracht en sterkte, liefs Christa

Laatst bewerkt: 14/12/2020 - 10:40