Bij Leven Vaarwel een prachtig mooi inititief

Bij Leven Vaarwel

Vandaag woonde ik een prachtig initiatief bij van Wendy Maria Dekker. Zij is begin dit jaar gestart met Bij Leven Vaarwel om creatieve professionals met uiteenlopende professies te verbinden. Met als kern dat ze ieder op hun eigen wijze herinneringen maken die betrekking hebben op vaarwel zeggen van het leven. Tastbare zeer uiteenlopende herinneringen, van het maken van je eigen video, biografie, liedjes, sieraad ed. Een initiatief dat ik een warm hart toedraag.

Zelf was ik bij die bijeenkomst omdat ik zelf afgelopen jaar, toen ik mij weer stevig genoeg voelde, gestart ben met Atelier LoveJoe. En raak daarbij dezelfde kern als Bij Leven Vaarwel. Ik wil jouw hart, jouw liefde vormgegeven in een uniek zilveren armband, waarmee je je kind of dierbare voor eeuwig met liefde kunt omarmen en verwarmen. Ook als het leven je loslaat. Fijn om te merken dat er meer mensen zijn die niet na de dood is ingetreden maar juist daarvoor ook samen aan iets unieks en iets waardevols willen werken. Ik voel dat ik daarmee ook de goede kant opvaar en nog veel mag omarmen.

2 reacties

Mooi weer, Mique.
Ik heb het boek van Pinedo en Van Eldert gisteren in één ruk uitgelezen. Inderdaad de moeite waard, ook als je niet meer beter wordt. Bedankt voor de tip!
Het allerbeste en hartelijke groet,

Hanneke

Laatst bewerkt: 30/03/2019 - 10:05

Hoi Hanneke, dat heb je snel gedaan en fijn dat je het ook de moeite waard vond. Pluk de dag.

liefs Mique

Laatst bewerkt: 31/03/2019 - 08:02