Weet het even niet meer

Afgelopen donderdag had ik petscan en punctie van de lymfeklier in hals vandaag uitslag zie het even niet meer zitten maar zal de strijd aan gaan zelfs uitzaaiingen in bot eigenlijk zou ik naar Groningen doorverwezen worden maar hun hebben samen overleg en zit nu haast bij dus behandeling word in Enschede gedaan nu vrijdag gesprek met internist/oncoloog ivm de chemo helaas ben ik niet te genezen maar hoop toch echt dat het was doet en in een beter vooruitzicht krijg dan als ik niks doe wat een rotdag vandaag maar weet wel zal de strijd aangaan

3 reacties

Hoi Nicole,

Wat een verschrikkelijk nieuws heb je gekregen zeg. Het stapelt zich steeds maar op. Ben benieuwd welke behandeling/ chemo je precies gaat krijgen. Ik wens je heel veel kracht toe voor de komende tijd. Zet hem op! 
Liefs Bianca

Laatst bewerkt: 11/05/2021 - 17:44

Hoi Bianca heb net vandaag alles op papier en begin morgen aan mn eerste chemo krijg twee soorten chemo en 1 infuus met medicijn zodat uitzaaiingen modder voeding krijgen medicijn heet bevacizumab en chemo heet paclitaxel andere chemo heet cisplatin ze gaan eens per drie weken doen na 3 behandeling willen ze kijken of wat heeft gewerkt en dan zou ik nog 3 behandeling kunnen krijgen en ze zei met medicijn willen ze dan door gaan dus ik hoop zo dat het iets doet ondanks dat ik enorme angst heb heb ik ook veel strijdvaardig 

Laatst bewerkt: 18/05/2021 - 20:09

Succes Nicole met je chemo’s. Je zit er niet op te wachten, maar ik kan me zo voorstellen dat je dan op een gegeven moment ook wel wilt beginnen ermee. Als het dan toch moet gebeuren, dan maar zo snel mogelijk starten. Ik herken je chemo’s wel. Cisplatin heb ik drie jaar terug ook gehad, de paclitaxel en de bevacuzimab heb ik eind 2020 ook gehad. De bevacuzimab krijg ik nu ook nog om de drie weken. 
Ik hoop dat je behandelingen een zo goed mogelijk effect gaan hebben. Zet hem op, houd dat strijdvaardige nog een tijd vast.

liefs Bianca

Laatst bewerkt: 18/05/2021 - 22:46