Grens

Na 3 kuren krijg ik een mri , de uitslag zag er goed uit 😀😀. . Maar we gaan door met de volgende 3 kuren .

Donderdags begint dag 1 van kuur 4 , zoals elke X ga ik er opgewekt naar toe “ kom maar op met me shot😀”  . 
 

 Vrijdag tot wel een beetje energie losmaak te doen, gaat me telefoon  . Het verzorgings te huis van mijn oma “  u oma is gevallen en moet naar het ziekenhuis voor foto’s “. . Mijn moeder is de 1ste contactpersoon maar was naar de camping .  Dus ik naar het verzorgingshuis en met mijn oma naar het ziekenhuis. Daar aan gekomen en foto’s gemaakt bleek dat haar heup gebroken was. Mijn oma die in de 90 is heeft aan gegeven dat ze niet geopereerd wilt worden en dus weer terug naar het verzorgingshuis. Daar alles besproken .

De volgende dag is mijn moeder naar mijn oma gegaan , het gaat niet goed , oma gaat erg snel achter uit .  Oma is de zondag overleden 😢 .

Maandags de dingen geregeld voor het overlijden van mijn oma . De kaarten, enz . De crematie was ook al snel , het is de woensdag al. 29 juli.

Het was een rustige crematie je voelde wel spanning omdat de familie band bij ons niet zo goed is . Uiteindelijk heb ik het gehad en melden dat we weg gingen. 
Even thuis belde ik me moeder maar kreeg geen gehoor na een 30 min weer  , weer niks. Toen heb ik mijn zus gebeld ( die zou nu wel thuis zijn in drente) . Neem ze op en zegt ze dat ze nu naar ma rijden want ze waren op het politie buro . 😳 

Hoe dan !!   Lang leven familie , waarom het uit dagen , waarom net ff die opmerking , waarom geen respect , waarom..  Mijn zussen hadden woorden  op het parkeerplaats en dat is niet op gelost met woorden ....

Donderdag chemo dag 8. 
Kapot van deze week nu nog 1 klusje ! De kamer van mijn oma leeg halen want dat moet binnen 1 week . Samen met mijn man en zoon gedaan . Ik was dat weekend helemaal kapot.. 

🌸