Doe je mee aan Alped'HuZes 2016 met een van de teams van Kanker.nl?

Openbaar gesprek
4 november 2015 om 14.15,
gewijzigd 4 november 2015 om 14.15
3 x gelezen
Met Kanker.nl-team naar de Alpe in 2016? Doe ook mee!
Ik heb in 2014 voor het eerst meegedaan aan Alpe d'HuZes.Wat een evenement! Wat een verbondenheid! 21 bochten vol verdriet, blijdschap, hoop, steun en troost. 21 bochten er samen zijn voor elkaar. Ontmoetingen met andere deelnemers, vrijwilligers of supporters die je je leven lang bijblijven, en die troost en inspiratie bieden en je energie geven. Waarom vond ik dit zo geweldig?Tja, ik kan proberen het te beschrijven, je kunt de beelden zien op uitzending gemist of YouTube, je kunt er heen gaan als supporter, maar het geeft allemaal toch niet het echte beeld en het gevoel wat bij meedoen aan Alpe d'HuZes hoort. De verhalen die je hoort en de verbondenheid die je voelt onderweg. Het kapot gaan, weer opstaan en weer doorgaan. Omdat opgeven geen optie is! En op die manier verandert die grote berg in een week tijd van een vijand in een vriend, In een vriendelijke reus die je enorm veel energie geeft en die je daar en dan doet besluiten: volgend jaar weer!
Ik kan het dan ook iedereen van harte aanbevelen! Als je het al niet doet voor het goede doel (want dat blijft natuurlijk wel de bedoeling van het evenement: geld inzamelen voor onder meer initiatieven zoals dit platform) doe het dan voor jezelf. Het levert je of je nu patiënt, familielid of nabestaande bent zoveel positiviteit energie en kracht op. Genoeg voor een heel jaar. En dan staan we daar weer. Met elkaar! Voor elkaar! En samen tegen kanker!

Dat was voor mij dan ook de reden om in 2015 deze keer met twee teams van kanker.nl de berg op te gaan. Wat geweldig was dat en wat hebben we genoten, als team, maar ook individueel, want uiteindelijk ga je toch individueel de strijd aan met die berg.
Ook qua opbrengsten was het zeer succesvol en waren de teams samen goed voor € 50.000,- euro, bijeengebracht door teamacties en dankzij lieve sponsoren en de gewaardeerde ondersteuning en aanmoedigingen van de vrijwilligsters van kanker.nl op de berg.
2 juni 2016
Omdat ik iedereen graag die fantastische ervaring en energieboost gun, waarbij zowel de teamtijgers als de individualisten alle ruimte vinden die ze willen, heb ik besloten om weer een "kanker.nl-team" te formeren om op 2 juni 2016 mee te doen. Ook nu weer geen team van de organisatie, maar een team primair bestaande uit deelnemers en/of bezoekers van kanker.nl. Of het nu (ex- of chronische) patiënten zijn of hun familieleden of nabestaanden. Maar ook de professionals van kanker.nl en de vrijwilligers zijn welkom. En of je nu wilt wandelen rennen, fietsen of handbiken, iedereen kan meedoen. Van sportief tot ongetraind. En of je nu 1 keer of 6 keer omhoog wilt.

De kosten
Het inschrijfgeld bedraagt € 125,- en dient tijdens de inschrijvingsprocedure te worden voldaan. Daarnaast moet je rekening houden met de kosten voor reis en verblijf gedurende de actieweek (we zitten in Frankrijk van 28 mei tot 4 juni).
Interesse? De inschrijving is al gestart, maar er is nog ruimte in onze teams. Heb je belangstelling om deel te nemen aan het Kanker.nl-team of heb je vragen, stuur dan een mail naar h.r.otten@gmail.com onder vermelding van je naam, je woonplaats, je e-mail adres en of je wandelaar, runner, fietser, handbiker of als vrijwilliger mee wilt doen.

Met sportieve groet,

Herman Otten
video gemaakt door deelnemer 2015, onze communitymanager, Peter Heine