Aangeboden: vrijwel gloednieuwe scootmobiel na overlijden van Erwin

Openbaar gesprek
17 januari 2015 om 15.57,
gewijzigd 17 januari 2015 om 15.57
59 x gelezen
Beste mensen,
Het is inmiddels al weer ruim een maand geleden dat Erwin aan de gevolgen van nierkanker is overleden.
De feestdagen zijn achter de rug, het nieuwe jaar is begonnen. Met ups en downs pak ik de draad weer op en ben ik van alles aan het regelen.

Zoals jullie misschien weten hebben wij eind september een nieuwe scootmobiel voor Erwin gekocht. Het bleek toen in zijn botten te zitten en lopen achter de rollator werd eigenlijk al te zwaar. Dit leek ons een prachtige manier om zelfstandig te blijven. Hij was er dan ook superblij mee. De vreugde was echter van korte duur, want na enkele weken bleken de uitzaaiingen in de longen zowel als in de botten flink gegroeid te zijn en werd Erwin per dag meer en meer moe en kwam haast zijn bed niet meer uit.
Op 23 november is hij in het ziekenhuis opgenomen, op 4 december in het hospice, en op 9 december is hij overleden.

De scootmobiel is een Invacare Orion 3, aangeschaft bij Scootplaza in Amersfoort. Hij heeft denk ik nog geen 30 km gereden (er zit geen km-teller op, maar ik weet wel waar Erwin en ik heen zijn geweest toen we hem net hadden. Er zitten inmiddels twee achteruitkijkspiegels op, en we hebben er ook een regenponcho en veiligheidsvest voor over de rugleuning bij gekocht.
De factuur en gebruiksaanwijzing heb ik uiteraard ter inzage. Ook hebben we twee reservesleutels laten maken, dus in totaal horen er vier sleutels bij. Bij Scootplaze hebben we een Service pakket gekocht, geldig tot 21 september 2015. Dit houdt in dat zij bij pech garanderen dat er binnen een half uur iemand ter plaatse is om te repareren. Mocht dit niet ter plaatse kunnen, dan wordt de berijden met de taxi naar huis gebracht en de scootmobiel meegenomen naar de werkplaats en later weer thuisbezorgd.

Foto's en omschrijving staan inmiddels op Marktplaats. Je vindt hem op http://www.marktplaats.nl/a/diversen/zorg-brommobielen-en-scootmobielen/m890027490-scootmobiel-invac...
Hij kostte in september 2014  2.224 euro inclusief servicecontract. Omdat hij echt nog zo goed als nieuw is, vraag ik er minstens 1.400 euro voor.

Hij is erg gemakkelijk in gebruik, gaat niet zo hard (max. 10 km/uur), remt automatisch in de bochten. Stuur volledig naar voren en achteren verstelbaar, traploos. Stoel draaibaar, armleuningen kunnen omhoog zodat je gemakkelijk in- en uit kunt stappen of bijvoorbeeld op een terras aan een tafel kunt zitten in je scootmobiel.

Al vast bedankt voor jullie reacties!