expirimentele behandelingen

Openbaar gesprek
18 augustus 2014 om 06.32,
gewijzigd 23 april 2015 om 18.33
117 x gelezen

Ik ben op zoek naar lotgenoten die net als ik overal huidkanker krijgen. Basaalcelcarcinonen en Plaveiselcelcarcinomen. Van onder mijn voeten tot op de tong. Alle soorten gangbare therapieën  zoals operatief, chemo zalf, stikstof, FDTherapie gehad.

Zeker 25 tumoren reeds operatief verwijderd. Mijn gesteldheid is slecht. Antibiotica kan ik nauwelijks nog verdragen.  De Radboud in Nijmegen adviseerde vitamine A zuur als behandeling. Huisarts durft dit met mij niet aan, vanwege slechte weerstand. Mijn vraag is dan ook: wat is er in Nederland, Duitsland of België bekend op experimentele basis als behandeling? Heeft iemand hier ervaring mee. Kan iemand mij adviseren.

Ik heb van de verzekering CZ een zorgpas gekregen voor Duitsland. Krefeld. Maar wil eerst weten wat mij daar geboden kan worden, zodat ik niet iets overhoop haal wat achteraf ook in Nederland zou kunnen.


Graag jullie ervaring.


Alvast bedankt.


T. de Wit.


2 reacties

Je schrijft dat je conditie slecht is. Je immuunsysteem is er dus slecht aan toe. In deze toestand denk ik dat je gemakkelijk tumoren kan krijgen. Belangrijk is dat je eerst immuunsysteem op peil bent. Ik heb een plaveisel carcinoom, inmiddels verwijderd, dat zo'n 8 jaar geleden ontstaan uit een koortslip, is en ruim 7 jaar heel klein is gebleven en als zodanig niet herkend tot vorig jaar. Kort na deze koortslip 8 jaar geleden, ben ik begonnen met een gezondheidsdieet, makersdiet.nl, waarin het probioticum, kefir of yoghurtplaantje, een belangrijke rol heeft gespeelt en dit nog doet. Kort na de start van dit dieet voelde ik mij stukken gezonder en vitaler.
Antibiotica stopt de darmflora, waarna de slechte bacterien dit kunnen overnemen. Neem je kefir 1,5 uur na de inname van het antibioticum, dan komt je darmwerking gelijk weer op peil en krijgt je lichaam weer goede voedingsstoffen. Mogelijk heb je dan minder last van nieuwe kankerplekken.
Laatst bewerkt: 29/06/2017 - 19:51
Hoi Annefee T de Wit,

Bij toeval zie ik dit oude bericht van je staan. Omdat ik verder geen berichten van je kan vinden weet ik niet of je hier nog actief bent, maar ik wil je graag vertellen dat er enkele weken na het plaatsen van je vraag een nieuwe discussiegroep is gestart voor alle huidkankersoorten. De kans dat je je vragen over huidkanker daar beantwoord krijgt, is vele malen groter dan in deze groep over vermoeidheid.
Je vind deze huidkankergroep door te klikken op https://www.kanker.nl/discussiegroepen/62-huidkanker-en-melanoom
-Otto-

Laatst bewerkt: 29/06/2017 - 19:51