Glioblastome Multiforme GBM 4

Openbaar gesprek
11 november 2015 om 11.54,
gewijzigd 4 februari 2016 om 07.02
427 x gelezen

Hallo iedereen,

Ik heb een vraag, Mijn vader (69) wordt behandeld in het UMC Utrecht voor hersentumor en is daar ook geopereerd. Bestralingen en chemo gehad. Maar nu kunnen zij daar weinig meer doen.

heeft iemand ervaring met VU Amsterdam hersentumorcentrum of Erasmus MC Rotterdam hersentumorcentrum

Zo ja wil dat met mij delen en welke artsen

Alvast bedankt.

Gr. Richard

5 reacties

Beste Richard,

Bij mijn man is recentelijk een hersentumor geconstateerd, als bij een wonder zijn we in het VUmc terechtgekomen. Het betreft net als bij jouw vader een glioblastome zo hoorden we gisteren. Mijn man is 53 en in een zeer goede conditie, maar de prognose is zoals hij is bij deze vorm van kanker. Agressief en kwaadaardig, er kan niet geopereerd worden in het geval van mijn echtgenoot, echter, we gaan wel bestraling en chemo proberen. Ik kan niet anders zeggen dan een fantastisch team in het VUmc. Misschien moet je contact opnemen met de poli neurologie/hersentumoren aldaar. Maar helaas vrees ik dat je daar hetzelfde verhaal zult krijgen. Deze vorm van kanker is te agressief om hem te vernietigen.

Heel veel sterkte,
Emeline
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
hoi Emeline,
Ik las je verhaal en het lijkt erg op wat wij net gehoord hebben.. hoe gaat het met jullie?
Mijn is 65 en verder kern gezond, wordt nu behandeld met chemoradiatie in VU. We weten het pas 6 weken en ik kan het soms nog niet geloven..
We vieren elke dag en zitten niet bij de pakken neer maar het vreselijk als er zo weinig perspectief is.
hartelijke groet, Maria
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
Ik ben vanuit Tilburg doorverwezen naar Erasmus mc / daniel den hoed , 22/11 1e gesprek gehad , 30/11 vervolg gesprek. Professor van den bent vond ik een fijne man met behoorlijke aandacht voor de patient
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
Hallo Richard,

Mijn man (42) heeft ook een GBM, hij is eind augustus geopereerd en heeft sinds drie weken de chemo en bestraling van zes weken afgesloten. Over een week start hij met losse kuren chemo, dit zal nog een half jaar doorgaan. Mijn man is geopereerd in het Erasmus MC en wij lopen nu aan de Daniel den Hoed (ook Erasmus, andere locatie). Wij zijn zeer tevreden over dokter Bromberg, een rustige vrouw die alle vragen beantwoord. Helaas betreft het een zeer agressieve hersentumor, waarvan de vooruitzichten helaas niet best zijn. Maar wij geven niet op en hopen dat mijn man bij de groep hoort die er nog jaren mee kan doen.

Heel veel succes en sterkte.

Groetjes,
Diana
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14

Beste Richard,

Ik ben vanaf 1999 onder behandeling bij De Daniel Den Hoed kliniek. Daar ben ik toen behandeld met een experimenteel middel themozolamine. Dit is bij mij aangeslagen. Momenteel ben ik nog steeds onder controle bij dokter van der Bent. Wij ervaren onze contacten met professor van der Bent als zeer prettig.

Groeten,

Sandra

Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14