jaarwisseling

Openbaar gesprek
30 december 2016 om 08.53,
gewijzigd 31 december 2016 om 18.08
8 x gelezen
Lieve lotgenoten

Het nieuwe jaar staat voor de deur.
Ik weet nog de laatste keer....het was beladen, we wisten dat het zeer waarschijnlijk onze laatste jaarwisseling samen was.
We hebben er nog een mooi feestje van gemaakt ondanks al het verdriet.
En ja, het was de laatste, en ik mis mijn man-maatje-vriend-schat nog dagelijks, het blijft ontzettend pijn doen, maar het leven gaat door en ik pak het alleen nu op, ik probeer alles een plaatsje te geven.
Mijn lieverd is nu ergens zonder pijn zonder bestralingen zonder chemo's zonder immunotherapieën, maar goddank was dit er allemaal en kreeg hij toch na de diagnose bijna anderhalf jaar nog kwaliteit van leven.
Hij staat nu tijdelijk hier bij mij, tot zijn 60ste geboortedag blijft de urn hier en dan nemen we nog een keer afscheid.
Wel met de wetenschap dat hij in ons hart zit en blijft, bij mij en de kinderen.

Ik wil iedereen heel veel sterkte toewensen, ook met deze jaarwisseling, voor velen voor jullie is er nog hoop, houdt deze vast en probeer met alles wat je in je hebt te genieten van elke minuut die je (nog) samen bent, koester de momenten en ga niet bij de pakken neerzitten, dat helpt écht niet !!

Lieve lieve mensen/lotgenoten een goed uiteinde en de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar
Dikke cyberknuffel van Sjaantje.

P.S. Ik heb vanaf dag één een blog geschreven, deze is openbaar voor vrienden en familie, een tip, schrijf alles alles op, het is voor mij zo'n dankbaar dagboek geworden, ook nu schrijf ik daar nog. Ik ga nu een nieuwe blog starten, "het leven na...".
Wanneer iemand hier behoefte aan heeft om deze te lezen, dan moet je mij een privébericht sturen, ik neem aan dat de moderator kan vertellen hoe dat moet.

2 reacties

Sjaantje, ook jou wil ik het allerbeste toewensen voor het jaar 2017. Ik wens jou een warm en liefdevol en troostrijk jaar toe met mooie herinneringen aan je lief. Ik ben ervan overtuigd dat hij vanaf zijn wolk vol trots naar je kijkt!

warme groet van Joanne

Laatst bewerkt: 07/07/2017 - 12:28