behandeling

Openbaar gesprek
9 juli 2017 om 09.40,
gewijzigd 3 augustus 2017 om 12.17
16 x gelezen
wat is de juiste behandelijng

2 reacties

Beste Proto60

Dat is vast schrikken, deze diagnose. Begrijpelijk dat er heel veel vragen spelen. Op kanker.nl kun je ook heel veel goede antwoorden vinden. Een goede eerste stap is om flink te gaan lezen wat er allemaal al geschreven is, deze diagnose wordt heel vaak gesteld dus veel lotgenoten worstelen met hetzelfde probleem.
Je profiel is amper ingevuld, als je meer informatie geeft kan er ook een gerichter antwoord gegeven worden. Alleen vragen stellen (zoals dit bericht) zonder aanvullende info (Glaeson, biopoten, scans, onderzoeken etc.) maakt het geven van antwoorden lastig.

Wat in alle gevallen wel belangrijk is: blijf bewegen en in goede conditie, ga sporten als je het niet al deed. Waarschijnlijk zal er een hormoonbehandeling voorgesteld worden. Funest voor spieren, zorg dus dat die in top conditie blijven.

Sterkte met de besluitvorming en het gedoseerd lezen van alle informatie die hier al beschikbaar is!

Laatst bewerkt: 03/08/2017 - 12:17
ik zal mijn profiel bijstellen.maar om hier op vooruit te lopen. op 13 maart is geconstateerd dat ik prostaat problemen had. na een bloedafname geconstateerd dat ik een psa had van 253 met 7 als glaenson. biopten genomen ook uitslag kanker. botscan gehad een ct scan daarna een scan in het Erasmus met als uitslag uitzaaien in de lymfen. volgens de toenmalige arts geen mogelijkheid tot operatie. alles bij elkaar het is nu 3 aug nog steeds niets gedaan . 2e opinion aangevraagd kan pas terecht op 14 aug. kortom het duurt vindt ik wel erg lang. moet ook zeggen ik heb eigenlijk nergens last van .Ruud




Laatst bewerkt: 03/08/2017 - 12:17