vermoeidheid

Openbaar gesprek
27 augustus 2017 om 17.26,
gewijzigd 28 augustus 2017 om 08.47
37 x gelezen
Beste lotgenoten,


Ik ben al even niet op de site geweest, inmiddels ben ik geopereerd 7 weken geleden aan borstkanker (borstamputatie) hiervoor heb ik eerst een halfjaar chemotherapie gehad, na de operatie voelde ik mij enorm opgelucht en na 10 dagen de uitslag en dit was ook allemaal goed.
Alleen krijg ik nu wel voor 5 jaar een hormoonbehandeling Anastrozol dit neem ik nu in 4 weken en 1 in tabletje op een dag . Maar ik merk de laatste dagen dat ik zo moe ben en regelmatig huilbuien hebt, en ook al na mijn operatie gewoon nergens geen puf voor hebben zoals in het huishouden het is mij allemaal gewoon teveel. Zijn er misschien mensen die zich hier in herkennen en wat doen jullie hieraan? alle tips zijn welkom .

Lieve groetjes ,

Anneke59

4 reacties

Ik kreeg in het begin tamoxifen. Ging bij mij in het begin goed, maar na een paar maanden kreeg ik huilbuien en was ik compleet uitgeput. Werd heel erg depressief. Toen even tijdelijk gestopt om te bepalen of het aan de medicijnen lag of dat ik mijn hele ziekteproces aan het verwerken was. Ik Kikkerde direct op. Het zat dus niet in mijn hoofd. Toen over op anastrozol. Dat gaat veel beter, wel stijf en stram.
wat ik bedoel te zeggen: iedereen reageert anders op de medicatie. Bespreek het met je arts. En vraag of je tijdelijk mag stoppen om te testen waar het aan ligt.
heel veel sterkte en succes!
Laatst bewerkt: 28/08/2017 - 08:47
Dank je wel Bella, ik ga het zeker bespreken met de verpleegkundige en de oncoloog , ik voel mij enorm somber en het kan ook natuurlijk de verwerking zijn van het afgelopen jaar wat er allemaal met je is gebeurd. Maar ik ga het zeker bespreken.
Groetjes |Anneke
Laatst bewerkt: 28/08/2017 - 08:47