angst naar 2e keer pap 4

Openbaar gesprek
31 maart 2017 om 07.13,
gewijzigd 2 april 2017 om 12.51
260 x gelezen
Ik wil graag weten ik heb nu voor de 2e keer in een jaar tijd een pap4 uitslag bij mijn uitstrijkjes.
Vorig jaar een lis gehad en daarna een cin1 en nu weer pap4 ben radeloos ze gaan nu onder narcose een conisatie doen en de gynecoloog stelt me ook niet echt gerust.
Ik wil weten op het oog lijkt het goed mijn baarmoedermond maar op de vraag kan er dan juist dieper wat zitten krijg ik geen antwoorden.
Iedereen wil me maar gerust stellen maar wat als ze wel wat vinden welk traject ga ik dan in?
Mijn gevoel zegt dat het niet goed zit..
Wie durft eerlijk te antwoorden of zit in hetzelfde schuitje?

1 reactie

Hallo anoniem1981,

Je hebt een goeie en begrijpelijke vraag gesteld in deze discussie groep: wie durft eerlijk te antwoorden (op jouw vraag wat er kan zitten en welk traject je ingaat) of wie zit in hetzelfde schuitje?
Heel vervelend dat je je niet goed gehoord voelt door je eigen gynaecoloog, van wie je júist zou willen dat je alle antwoorden krijgt op je vragen. Dat vergroot bij jou natuurlijk alleen maar je onzekerheid.
Misschien is het een idee om je vraag hier te stellen aan het medisch team van Prof. Kruitwagen. Natuurlijk kennen ze niet jouw dossier, maar vermoedelijk kunnen ze wel meer zeggen over wat er mogelijk 'dieper' zit en welk behandel-traject je eventueel kan verwachten. En misschien heb je meer vragen waar je een duidelijker antwoord op wilt.
Je vindt zijn rubriek bovenaan als je de discussiegroep "Gynaecologische kanker" hebt geopend.
Ik hoop dat je hier meer antwoorden vindt, die jou op weg helpen om niet perse gerustgesteld te worden, maar in ieder geval beter te begrijpen wat je eventueel te wachten zou kunnen staan.
En natuurlijk zou het ook fijn zijn om iemand te treffen die hetzelfde heeft meegemaakt als jij. Het is dan wel handiger als je je profiel wat verder invult, dan kunnen eventuele lotgenoten zich beter herkennen in jouw situatie.
Veel sterkte met hetgeen nog komen gaat en tot gauw weer!
Groeten,
Linda
Laatst bewerkt: 07/07/2017 - 12:28